HBO Verpleegkundige in de Wijk

Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling!  Vanaf 1 januari 2019 is binnen Cordaan Zorg in de Wijk het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief' van start gegaan. Binnen dit collectief wordt de wijkverpleging anders georganiseerd en krijgen wijkverpleegkundigen de ruimte om echt hun vak uit te oefenen en mee te denken over initiatieven op het gebied van preventie en eHealth. 

Vanuit het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief' krijgen de wijkverpleegkundigen de kans om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Sterker nog, het collectief bepaalt de koers van de wijkverpleging en daarmee ook de kwaliteit van de zorg. Met elkaar geven Wijkverpleegkundigen verdere invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de nieuwe kwaliteitsnorm. Wij zijn daarom op zoek naar meerdere enthousiaste wijkverpleegkundigen die samen met ons vorm willen geven aan het Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32 - 36 uur per week (parttime/fulltime) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.555,- en max. €3.411- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan. 

Als wijkverpleegkundige bij Cordaan neem je in 2019 deel aan het post-hbo vakinhoudelijk leiderschapsprogramma. In deze opleiding maak je een verdiepingsslag op je professionele ontwikkeling als wijkverpleegkundige volgens de uitgangspunten van het nieuwe kwaliteitskader wijkverpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
 • Je bent flexibel en denkt graag mee met nieuwe ontwikkelingen;
 • Geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig;
 • Ervaring in de thuiszorg en/of ouderenzorg is mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en hebt passie voor het verpleegkundig vak;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Waar ga je werken?

In deze nieuwe rol vanuit het wijkverpleegkundig collectief zet je jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat de zorgbehoevenden in Amsterdam passende zorg krijgen. Je bent verantwoordelijk voor de zorg van circa 50 cliënten samen met de wijkteams. Je indiceert, organiseert en evalueert de zorg en bewaakt continue de kwaliteit van zorg. Als wijkverpleegkundige ben je nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de wijkteams en loopt waar nodig mee om vakinhoudelijke kennis over te dragen. Ook zoek je voortdurend naar nieuwe toepassingen op het gebied van eHealth en andere hulpmiddelen om de client te ondersteunen in het vergroten van zelfstandigheid. Verder deel jij je eigen tijd in met betrekking tot het verpleegkundig proces. Op deze manier kan jij je volledig op jouw vak focussen en samen met je collega wijkverpleegkundigen de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Amsterdam waarborgen.

Je werkt samen met de manager wijkverpleging, andere wijkverpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en partners in de wijk en neemt deel aan het vakinhoudelijk leiderschapsprogramma. Ook worden er vanuit het collectief intervisie en themadagen georganiseerd om gezamenlijk richting en inhoud te geven aan de koers van de wijkverpleging.

Een uitdagende functie met veel vrijheid en een unieke kans om als wijkverpleegkundige een verschil te maken in ‘jouw’ stukje Amsterdam.

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Wil je een dagje meelopen in de wijk of heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature