Omschrijving

Ben jij een ervaren helpende die 24 uur per week beschikbaar is en graag klaarstaat voor ouderen met een PG zorgbehoefte? Vind jij het belangrijk dat de bewoner zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract voor 24 uur per week met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT, in FWG 25 min. €2.140,- en max. €2.718- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit en werk je nauw samen met je collega's helpende, VIG en verpleegkundigen. Je helpt PG cliënten bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar ervaren helpende collega's die het belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten.  Verder:

  • je bent in het bezit van een diploma helpende (niveau 2);
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging.

Waar ga je werken?
Nieuw Vredenburgh ligt de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt.Er heerst veel Amsterdamse gezelligheid. In het onlangs vernieuwde restaurant wordt regelmatig een borreltje gedronken, de bingo wordt drukbezocht en het trekt veel mensen vanuit de wijk om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen. Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie en heeft 1-kamerappartementen voor ouderen en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Enthousiast? 
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. 


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature