Omschrijving

Ben jij een ervaren helpende die 20 tot 32 uur per week beschikbaar is en graag klaarstaat voor onze cliënten in de gehandicaptenzorg? Vind jij het belangrijk dat de bewoner zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract voor 20 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO GHZ in FWG 25 (min. €1.933,- en max. €2.744- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit en werk je nauw samen met je collega's helpende, VIG en verpleegkundigen. Je helpt onze cliënten bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn. Het behalen van een niveau 3 diploma onder begeleiding van Cordaan is bespreekbaar.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende (niveau 2);
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging.

Waar ga je werken?
Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 55 cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos. 

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Demi Ebbelaar via debbelaar@cordaan.nl of 06 – 39 18 87 01. Voor verdere informatie over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl of 06 – 38 99 03 49

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature