Omschrijving

Ben jij een ervaren helpende die graag klaarstaat voor zorgbehoevende ouderen? Cordaan zoekt voor de locatie Buitenveldert (Amsterdam Zuid) helpende collega's. Lees snel verder en wie weet zien we jou binnenkort!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 25 min. €2.265,- en max. €2.854- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit en werk je nauw samen met je collega's helpende, VIG en verpleegkundigen. Je helpt cliënten bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar ervaren helpende collega's die het belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Verder:

 • Ben je in het bezit van een diploma helpende (niveau 2);
 • Heb je een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Sta je stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging;
 • Ben je flexibel beschikbaar, maar mogelijk vooral in de nacht in combinatie met avonddiensten.

Waar ga je werken?
Cordaan is er voor iedereen in Amsterdam die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

Voor Huize Buitenveldert zijn wij op zoek naar een helpende die flexibel beschikbaar is maar mogelijk vooral in de nacht in combinatie met avonddiensten. Huize Buitenveldert is een modern woon- en zorgcentrum in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een hecht en gastvrij team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Enthousiast?
Ben jij de helpende die wij zoeken? Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.


Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06 - 48430289.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature