Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en ben jij een gediplomeerd helpende? Dat komt mooi uit. Wij zoeken per direct  collega´s met hart voor de ouderenzorg voor een aantal locaties in Amsterdam West.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je helpende, maar over een jaar volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je hebt gediplomeerd helpende (niveau 2);
 • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, avonden, feestdagen);
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en/of Somatiek.
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten

Wij hebben op dit moment vacatures in Amsterdam West:

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verzorgende die affiniteit heeft met somatiek. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staan.

De Boeg

Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

Nieuw Vredenburgh

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct op deze vacature! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Reageren kan tot 1 augustus.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature