Helpende

Categories:

Omschrijving

Wil jij als helpende bijdragen aan goede medische zorg voor acute problemen? Meehelpen aan behoud van zelfredzaamheid? En zorgen voor goede begeleiding naar huis zodat onze patiënten na opname hun leven weer kunnen oppakken? Kom dan als helpende werken in de Wijkkliniek in Eben Haëzer (28 tot 32 uur per week).

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (28 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.863,- en max. €2.555,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar;
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening;

Wie ben je?

 • Je hebt een mbo diploma helpende (niveau 2);
 • Je bent flexibel en klantvriendelijk. Je hebt een positieve werkhouding;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de patiënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de patiënten zich prettig voelen;
 • Bij al je taken werk je vanuit de gedachte dat de zorgvrager zelf de regie weer kan gaan voeren, afhankelijk van de situatie geef je daarbij de juiste, noodzakelijke ondersteuning;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
De Wijkkliniek is een zorgconcept voor kwetsbare ouderen die normaal gesproken in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege acute medische problemen. In de Wijkkliniek is er zowel acute medische zorg, als goede ondersteuning en begeleiding om zo fit mogelijk weer naar huis te kunnen. Dit voorkomt nieuwe acute gezondheidsproblemen, haalt de druk af van de dichtslibbende spoedeisende hulpen én zorgt ervoor dat ouderen thuis hun leven weer zo zelfstandig mogelijk kunnen oppakken. De Wijkkliniek is het resultaat van een innovatieve samenwerking tussen Cordaan, het Academisch Medisch Centrum (AMC) en Zilveren Kruis en bevindt zich in het vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuid-Oost.


Wat ga je doen?

Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit. Je helpt patiënten in samenspraak met de verpleegkundige bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de patiënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede leefomgeving. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert in het welzijn van de patiënten. Kortom, je bent een echte duizendpoot en onmisbaar in ons team!

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frits Stricker (teammanager) via 06-38313656. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature