Omschrijving

Wil jij als helpende bijdragen aan goede medische zorg én het welzijn van onze bewoners? Dan zijn wij bij Beth Shalom in Amsterdam Zuid, opzoek naar jou! Per direct zoeken wij helpende die ons kunnen ondersteunen in het dagelijks zorgproces.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-32uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 (min. €1.863,- en max. €2.555,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing;
 • Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar;
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening;

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit. Je helpt bewoners in samenspraak met de verzorgende IG en Verpleegkundige bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de patiënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede leefomgeving. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert in het welzijn van de bewoners. Kortom, je bent een echte duizendpoot en onmisbaar in ons team!

Vereisten

Wie ben je?

 • Je hebt een mbo diploma helpende (niveau 2) en de ambitie om door te groeien;
 • Je bent flexibel en hebt een positieve werkhouding;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de bewoners. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de bewoners zich prettig voelen;
 • Je houdt ervan om samen te werken met collega’s, bewoners en hun naasten;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent het zonnetje in huis, de helpende die tijd neemt voor een praatje tussendoor en de medewerker die een grote bijdrage levert aan het werkplezier van jezelf en je collega’s;
 • Je bent iemand die zijn werk een extra dimensie geeft door je te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners.


Waar ga je werken?

Warmte, veiligheid en geborgenheid is waar Beth Shalom voor staat. Dit proberen we samen met alle medewerkers met plezier vorm te geven. De joodse identiteit is goed zichtbaar bij ons op de locatie. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Gelukkig maar! Want die dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten! Beth Shalom heeft een koosjere keuken waarin elke dag verse maaltijden volgens de joodse voedingsvoorschriften worden bereid. Het is een aanvulling op je functie als helpende om deel van dit bijzondere zorgcentrum uit te mogen maken. Bij Beth Shalom zijn wij altijd opzoek naar medewerkers die het interessant vinden om de uitdaging aan te gaan. Samen te kijken naar wat er en anders en beter kan, als team, in de dagelijkse zorg maar ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom zetten we daar stevig op in. Bij Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over 4 etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Geef in je sollicitatiebrief aan of je eventueel voorkeur hebt om te werken met een bepaalde doelgroep, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Esther Elfering via 06-11 71 45 26 of stuur een email naar eelfering@cordaan.nl Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marion Hoitink (locatiemanager) viamhoitink@cordaan.nl. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Reageren kan tot en met 19 januari 2022.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature