Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte? Ben jij een gediplomeerd helpende? Of ben jij een 2e jaars hbo verpleegkundige / mbo verpleegkundige student met een afgeronde stage? Dat komt mooi uit. Voor ons woon- en zorgcentrum in De Marke De Meenthoek zijn wij op zoek naar helpende voor onze Visio afdeling.

Wat krijg je van ons?
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je helpende en straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

  • Een jaarcontract (16 tot 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben je?

  • Je hebt een mbo diploma helpende (niveau 2) of gelijkwaardig;
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk. Je hebt een positieve werkhouding;
  • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen.

Het is ook mogelijk om kortere diensten te draaien. Indien je daar open voor staat geef het zeker aan bij ons. 

Waar ga je werken?

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Bij De Marke De Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Maar de strijd tegen het coronavirus heeft ook bij ons grote invloed gehad op het leven en werken. Hoeveel moeilijke momenten deze crisis ook met zich meebracht, er ontstonden aan de andere kant ook heel mooie initiatieven. Midden in de coronacrisis is het ons gelukt om naasten ondanks alle restricties de kans te geven even heel dicht bij elkaar te komen. Dit gebeurde in een aangepaste container, een bijzondere plek waar bewoners en familie elkaar konden ontmoeten. Benieuwd naar het krantenartikel? Klik op de link: Een warm weerzien in de container
Bij de Marke De Meenthoek spelen we altijd in op ontwikkelingen en probleemoplossend denken, het bezoekershuisje was hier een mooi voorbeeld van, we waren zelfs een van de eerste in het land!

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit. Je helpt cliënten bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager) via 06-27744614. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.
 
Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature