Helpende

Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en ben jij een gediplomeerd helpende? Dat komt mooi uit. Voor onze zorglocatie De Diem zijn wij op zoek naar een collega met hart voor de ouderenzorg. Het woonzorgcentrum biedt zowel somatische als psychogeriatrische zorg aan.
 
Wat krijg je van ons?

  • Een contract (24 tot 28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je helpende, maar over een aantal maanden volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.


Waar ga je werken?
Verpleeghuis De Diem ligt in het centrum van Diemen. Het is een gecombineerd huis waar cliënten wonen vanuit verschillende doelgroepen en buurtbewoners ook welkom zijn, kortom een fijn huis voor iedereen. Op afdeling Saffier wonen 22 mensen met verschillende somatische ziektebeelden. Tijdens de verzorging en begeleiding van onze bewoners werken wij volgens het gezamenlijk met de cliënt en familie opgestelde zorgplan. Samen met je collega’s geef jij dagelijks goede zorg waarbij jij het belang van het welzijn van onze cliënten voorop stelt.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een mbo diploma helpende niveau 2;
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk. Je hebt een positieve werkhouding;
  • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit. Je helpt cliënten met somatische en psychogeriatrische aandoeningen bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jessica van 't Slot (teammanager) via 06-48065148 .


Reageren kan tot en met 30 september 2020.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature