Omschrijving

Het is donker buiten en de meeste mensen slapen, behalve jij. Als helpende (28 uur per week) doe jij je vaste ronde over de afdelingen van ons woon- en zorgcentrum Berkenstede afdeling Faunatoren in Diemen. Hier wonen ouderen met een psychogeriatrische problematiek (45 cliënten) verdeeld over 4 etages. Ben jij een nachtdier en een ervaren helpende die graag klaarstaat voor ouderen met een zorgbehoefte? Berkenstede kijkt uit naar je sollicitatie.

Wat krijg je van ons?

 • Een parttime jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT, FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w..;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. Nu ben je Helpende, maar over een jaar volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een mbo diploma helpende Zorg & Welzijn niveau 2;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de ouderenzorg;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en gedreven;
 • Je hebt een positieve werkhouding, bent gastvrij, vriendelijk en goed in het opbouwen van banden met cliënten.

Vereisten

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een groot complex huis met een diversiteit van zorg en hulpvragen. Berkenstede behoort ook bij een van de vier grote Cordaan locaties tot Leerhuis. Op deze locaties wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit.

Faunatoren 1 t/m 4 bieden zorg aan psychogeriatrische doelgroep, er wonen 12 cliënten op een afdeling. De cliënten hebben een eigen kamer en delen samen met een ander cliënt het sanitair. Op de afdeling zijn twee gezamenlijke huiskamers.

Wat ga je doen?
Als helpende in de nacht geef je voldoende zorg en aandacht aan de cliënten, waarbij je streeft naar het behoud van zelfstandigheid. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft en je verleent de zorg die nodig is. Taken die hierbij horen zijn:

 • Samen met een gediplomeerde verzorgende IG'er lever jij de basiszorg aan de bewoners;
 • Samen met jouw collega's zorg je voor een goede en veilige woon- en leefomgeving;
 • Bij deze werkzaamheden houd je rekening met individuele wensen van de bewoners.
 • Je zorgt dat je collega's van de dagdiensten goed geïnformeerd zijn.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Raidsel Vrutaal teammanager van faunatoren op 06-14843632 of met Gracia Biervliet teammanager op 06-11704348.

Reageren kan tot 30 juli a.s.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature