Omschrijving

Het is donker buiten en de meeste mensen slapen, behalve jij. Als helpende doe jij je vaste ronde over de afdelingen van ons woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Ben jij een nachtdier en een ervaren helpende die graag klaarstaat voor ouderen met een zorgbehoefte? Dat komt mooi uit! De Marke De Meenthoek kijkt uit naar je sollicitatie.

Wat krijg je van ons?

 • Een parttime jaarcontract (16-24uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT, FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w..;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. Nu ben je Helpende, maar over een jaar volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een mbo diploma helpende Zorg & Welzijn niveau 2;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de ouderenzorg;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en gedreven;
 • Je hebt een positieve werkhouding, bent gastvrij, vriendelijk en goed in het opbouwen van banden met cliënten.

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als helpende in de nacht geef je voldoende zorg en aandacht aan de cliënten, waarbij je streeft naar het behoud van zelfstandigheid. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft en je verleent de zorg die nodig is. Taken die hierbij horen zijn:

 • Samen met een gediplomeerde verzorgende IG'er lever jij de basiszorg aan de bewoners;
 • Samen met jouw collega's zorg je voor een goede woon- en leefomgeving;
 • Bij deze werkzaamheden houd je rekening met individuele wensen van de bewoners.
 • Je zorgt dat je collega's van de dagdiensten goed geïnformeerd zijn.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager PG) via 06-27744614 of Erna Knecht (teammanager Somatiek/Visio) via 06-25688214. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.
 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.
 
Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature