Helpende nacht - PG

Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als Helpende doe jij je vaste ronde over één van de twee afdelingen PG van ons mooie zorgcentrum De Buitenhof, waar cliënten wonen die zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtdier, gediplomeerd Helpende en sta je graag klaar voor cliënten met een PG zorgbehoefte? Dat komt mooi uit! Woon-zorgcentrum De Buitenhof kijkt uit naar je sollicitatie.

Wat ga je doen?

Als gediplomeerd Helpende voor de nacht in De Buitenhof maak je het verschil in het leven van de bewoners van deze mooie locatie. Jij zorgt dat onze bewoners zich thuis voelen en een prettige nachtrust hebben, maar toch voorzien zijn van de nodige zorg. Dit doe je onder andere door:

 • Professionele basiszorg te leveren op basis van het zorgplan, en tijdig veranderingen in de gezondheid te signaleren en hierop adequaat te reageren;
 • Je werkt mee in een multidisciplinair team en je zorgt dat je collega's van de dagdiensten goed geïnformeerd zijn;
 • Je creëert samen met je collega's een warme woon- en leefomgeving, waarbij je rekening houdt met individuele wensen van bewoners.


Waar ga je werken?

We zijn op zoek naar Helpenden voor twee PG afdelingen van De Buitenhof. Je bent beschikbaar voor 16 - 24 uur per week voor in de nacht. Je komt te werken in een nieuw team. De afdelingen kenmerken zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.


De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar onze bewoners graag verblijven en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! Daarnaast zijn wij een huis van de buurt en willen we de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen. De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark. In de Buitenhof wonen mensen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo diploma Helpende (plus) Zorg & Welzijn niveau 2;
 • Je bent flexibel, gedreven en je hebt een positieve werkhouding;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen;

Wat krijg je van ons?

 • Een contract (16 tot 24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.747,- en max. €2.397,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je Helpende (plus), maar over een jaar volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen (bellen, appen of mailen) naar Nicole van Tol (recruiter) via 06-39268980 of nvantol@cordaan.nl


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature