Omschrijving

Ben jij een ervaren helpende die 8 tot 24 uur per week beschikbaar is en graag klaarstaat voor zorgbehoevende ouderen? Vind jij het belangrijk dat de bewoner zijn of haar dag goed begint en deze in de avond prettig afsluit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract voor 8 tot 24 uur per week met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT: helpende in FWG 25 min. €2.265,- en max. €2.854- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit en werk je nauw samen met je collega's helpende, VIG en verpleegkundigen. Je helpt cliënten bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar helpende collega's die het belangrijk vinden dat wij als team elke dag het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Verder:

  • je bent in het bezit van een diploma helpende  of helpende plus (niveau 2);
  • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
  • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging.

Waar ga je werken?
Cordaan is er voor iedereen in Amsterdam die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. 

Voor de afdeling genaamd Bloementoren zijn wij op zoek naar een helpende die 24 uur per week flexibel beschikbaar is. De afdeling heeft 2 etages met langdurig verblijf, somatiek en ELV. Hier wordt ingezet op het wonen en de eigen regie van de cliënt, dit staat hoog in het vaandel hoe klein dit soms ook lijkt. Op de afdeling wordt erop ingezet dat de cliënten zichzelf weer leren redden, de cliënten verblijven 12 weken op de ELV. Hierna wordt er multidisciplinair bekeken of degene weer naar huis kan. 

Voor de afdeling genaamd Bomentoren zijn we op zoek naar een helpende die 24 uur per week flexibel beschikbaar is, en één of meer helpenden die graag 4-uursdiensten in de avond willen werken, ook in het weekend. 

Enthousiast? 
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06 - 4843 0289. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature