Omschrijving

Voor de woon zorglocatie de Die in Amsterdam Noord zijn wij opzoek naar helpende collega’s voor de afdeling met oudere GGZ-cliënten met duale problematiek (psychiatrie & somatische aandoening). Heb je ervaring met de psychiatrische doelgroep als gediplomeerde verzorgende IG en ben je beschikbaar voor 24-32 uur? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 8 tot 24 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT: helpende in FWG 25 min. €2.339,- en max. €2.928,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wie ben jij?

Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus. Verder:

 • Je bent in het bezit van een diploma helpende (niveau 2);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging;
 • Je krijgt energie van het meedenken en samenwerken om een nieuwe afdeling op de zetten.

Vereisten

Waar ga je werken?
Verpleeghuis de Die ligt in Amsterdam-Noord. De Die is in ontwikkeling met betrekking tot: gastvrijheid en heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.


Afdeling Merel
Er wonen op afdeling Merel tussen de 40 en 44 mensen, verdeeld over 6 units. Alle bewoners beschikken over een eigen kamer, met gedeeld sanitair. Deze bewoners hebben een langdurige chronisch psychiatrisch ziektebeeld. Daarnaast zijn deze bewoners ook beperkt in hun zelfredzaamheid vanwege (forse) lichamelijke problemen. Het team (40 fte) bestaat uit een verscheidenheid van disciplines: verpleegkundigen, verzorgenden, helpende, gastvrouwen/-heren en activiteitenbegeleiders.


Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature