Omschrijving

Wil jij als helpende bijdragen aan goede medische zorg voor acute problemen? Meehelpen aan behoud van zelfredzaamheid? En zorgen voor goede begeleiding naar huis zodat onze patiënten na opname hun leven weer kunnen oppakken? Kom dan als helpende werken in de revalidatiezorg op Hof van Sloten (20 tot 25 uur per week).

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 20-25 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 25 min. €2.148,- en max. €2.969- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

Als gediplomeerd helpende voer je de basiszorg uit. Je helpt patiënten in samenspraak met de VIG collega's bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de patiënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede leefomgeving. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert in het welzijn van de patiënten. Kortom, je bent een echte duizendpoot en onmisbaar in ons team! Je zult verschillende diensten draaien zowel ochtend als avond.

Vereisten

Wie ben je?

 • Je hebt een mbo diploma helpende (niveau 2);
 • Je hebt ervaring in de revalidatiezorg;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de patiënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de patiënten zich prettig voelen;
 • Bij al je taken werk je vanuit de gedachte dat de zorgvrager zelf de regie weer kan gaan voeren, afhankelijk van de situatie geef je daarbij de juiste, noodzakelijke ondersteuning;
 • Je bent in de avonduren beschikbaar;
 • Je kunt zelfstandig werken, bent positief ingesteld en hebt doorzettingsvermogen.

Waar ga je werken?
Cordaan biedt momenteel op vier plekken in Amsterdam Geriatrische Revalidatiezorg, waarvan Hof van Sloten met 85 plekken de grootste is. Wij bieden hier een écht revalidatieklimaat. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. Niet voor niets zit het restaurant hier zover bij de kamers vandaan. In Hof van Sloten draait alles om uitdagen en werken aan je herstel. Heel anders dan in een ziekenhuis, waar je veel op bed ligt.

Hof van Sloten is een gerenoveerd grootschalige locatie, opgesplitst in 2 gedeelten: een woon- en zorgcentrum én een expertisecentrum geriatrische revalidatie. Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Ranoe baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06 - 39776184. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nelleke Joseph (manager) via 06-38313366.


Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature