Helpende (Plus) - Somatiek

Omschrijving

Sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte? Ben jij een gediplomeerd Helpend plus? Of ben jij een 2e jaars hbo verpleegkundige / mbo verpleegkundige student met een afgeronde stage? Dat komt mooi uit. Voor onze zorg locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw collega´s met hart voor de ouderenzorg. Cordaan biedt op verschillende locaties zorg aan mensen met lichamelijke (somatische) klachten. Lijkt het je leuk om te werken voor Cordaan? Dan horen wij graag van je!

 
Wat krijg je van ons?

 • Een contract (16 tot 32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.747,- en max. €2.397,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je Helpende (plus), maar over een aantal maanden volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als gediplomeerd Helpende plus voer je de basiszorg uit. Je helpt cliënten met somatische aandoeningen bij de dagelijkse (ADL) verzorging en je ondersteunt bij de dagactiviteiten van de cliënten. Je zorgt samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo diploma Helpende (plus) niveau 2;
 • Je bent flexibel en klantvriendelijk. Je hebt een positieve werkhouding;
 • Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je hebt het liefst de ambitie om je te gaan ontwikkelen tot een Verzorgende IG.


Waar ga je werken?
Op onderstaande locaties zoeken we helpende plus voor onze somatische afdelingen:

West
Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer, waar welzijn en de individuele wensen van de cliënt centraal staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Je komt te werken op de afdeling somatiek. Behalve mensen met lichamelijke problematiek wonen hier ook enkele psychogeriatrische cliënten.

Oost

Berkenstede (Diemen)
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. De afdeling genaamd Bloementoren heeft 2 afdelingen langdurig verblijf, somatiek en ELV. Hier wordt ingezet op het wonen en de eigen regie van de cliënt, dit staat hoog in het vaandel hoe klein dit soms ook lijkt. Op de afdeling wordt erop ingezet dat de cliënten zichzelf weer leren redden, de cliënten verblijven 12 weken op de ELV. Hierna wordt er multidisciplinair bekeken of degene weer naar huis kan. Berkenstede zoekt een helpende voor 16 uur per week (met name dagdiensten van 4 uur).

De Diem (Diemen)
Verpleeghuis de Diem ligt in het centrum van Diemen. Het is een gecombineerd huis waar cliënten wonen vanuit verschillende doelgroepen en buurtbewoners ook welkom zijn, kortom een fijn huis voor iedereen. Samen met je collega’s geef jij dagelijks goede zorg waarbij jij het belang van het welzijn van onze cliënten voorop stelt. Per 1 maart 2020 zoekt De Diem een helpende/helpende plus.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
Oost: Emilie Engel via 06-18734007

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature