Helpende - Psychogeriatrie - Het Spaarnhout

Omschrijving

Ben jij de pionier die onze nieuwe kleinschalig-wonen-locatie helpt vorm te geven? Eind 2019 is het zover. Dan openen de deuren van Het Spaarnhout in Amsterdam West. Het Spaarnhout: een moderne, duurzame werkplek waar jouw talenten worden gekoesterd. Ben jij Helpende en wil jij op onze nieuwe locatie werken? Solliciteer dan direct.
 

De werkplek 

In Het Spaarnhout in Amsterdam West komen 48 ouderen met psychogeriatrische problematiek te wonen, verdeeld over 6 woongroepen. Het wordt een duurzaam, modern huis. Dit zal je vooral merken aan het scheiden van afval en het inkopen van eten. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Als Helpende geef je voldoende zorg en aandacht aan je cliënten, waarbij je streeft naar het behoud van zelfstandigheid.
 

We beginnen in de derde week van november met een centrale scholing, waarbij iedereen een cursus krijgt in onderwerpen als duurzaamheid, teambuilding, PG en hygiëne. Ook wordt een enquête gehouden om de unieke talenten van jou en je collega's in kaart te brengen, zodat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Zo maken we met zijn allen een goeie start.  

 

Wat krijg je van ons?  

  • De kans om een spiksplinternieuwe locatie te helpen vormgeven.   

  • Opleidingsmogelijkheden. Nu word ben je Helpende, maar over een jaar volg je misschien een verzorgende IG opleiding? En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.  

  • Een parttime contract (16-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. 

  • Salaris conform CAO VVT, FWG 25 min. €1.747,- en max. €2.397,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. 

  • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris. 

  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan. 

Vereisten

Wie ben jij? 

  • Je bent gediplomeerd Helpende

  • Je bent flexibel inzetbaar (we zoeken zowel Helpende voor alle diensten als specifiek alleen voor de nacht, het is aan jou).
  • Wij streven naar een team waarbinnen verbinding, veiligheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Jij staat dan ook open voor andere overtuigingen en gebruiken.   

  • Je denkt in mogelijkheden: als jij een probleem ziet zoek je naar oplossingen. 

 

Enthousiast? 

Solliciteer dan direct online! Vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Leyla Vonk via 06-28505682. 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.