Helpende / Verzorgende C - Psychogeriatrie - Huizen

Omschrijving

Ben jij gediplomeerd helpende of verzorgende C? Dat komt mooi uit. Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen verwelkomt je graag.
 

Wat ga je doen?

Als helpende/verzorgende C ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Werken als flexmedewerker is ook mogelijk.

 

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent vriendelijk, hebt een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband. Verder ben je iemand die:

  • Je bent in bezit van een diploma Helpende (niveau 2) of verzorgende C (niveau 3).
  • Je bent flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks, in het weekend als op feestdagen).
  • Stressbestendig is en initiatief neemt.
  • Inlevingsvermogen toont, goed kunt luisteren en respect heeft voor de bewoners.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met psychogeriatrie.

 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende baan, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen volgens je eigen wensen. Nu ben je misschien helpende of verzorgende C maar over een jaar volg je misschien een opleiding bij de Cordaan Academie tot verzorgende IG? En daarna? Wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Verder krijg je van ons:

  • Een parttime jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 25 min. €1.747,- en max. €2.397,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager PG).

 

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.