Omschrijving

Heb jij je helpende diploma en wil je in een paar maanden opgeleid worden tot Verzorgende C bij zorgeloos thuis? Solliciteer dan nu! 

Werken in het Verpleeghuis aan huis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan zorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken! 

Wil je meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis? Kijk dan op https://werkenbijcordaan.nl/zorgeloosthuis/

Hoe werkt het? 
Je komt in dienst bij Cordaan en je start op 1 april met het leerwerktraject. Gedurende een periode van 2 a 3 maanden leer je alle benodigde praktische vaardigheden en theoretische kennis om aan de slag te kunnen gaan als Verzorgende C. Zodra je het leerwerktraject goed hebt afgerond ga je aan de slag binnen één van de Zorgeloos Thuis teams. 

Wat ga je doen na de opleiding?
Als verzorgende C bij Zorgeloos Thuis ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden, medicijnen toedienen en maaltijden klaarzetten bij cliënten in de wijk. Naast het verlenen van directe zorg maak je ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals doktersbezoeken met de cliënt of samen lunchen. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig.

 Wat krijg je van ons? 

 • Je krijgt van ons een contract voor 24 uur per week; 
 • Het salaris is conform CAO VVT in FWG 30; 
 • Pensioenregeling, fietsenplan en een eindejaarsuitkering van 8,3%; 
 • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als Verzorgende IG of Verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren. 

Vereisten

Wie ben jij? 

Jij bent enthousiast, klantgericht, geduldig en flexibel en je hart ligt bij de zorg. Je kunt je inleven in de belevingswereld van anderen. Daarnaast heb je affiniteit met kwetsbare (oudere) Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een wijkteam samen te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je ben sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar voor 24 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
 • In het bezit van een diploma helpende niveau 2 en ben je op dit moment ADL-vaardig;
 • In het bezit van een fiets en beschikbaar om op verschillende locaties in Amsterdam aan de slag te gaan.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats met een intakegesprek, een meeloopdienst en een sollicitatiegesprek. 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marloes Alteveer: malteveer@cordaan.nl / 06-4843 0289.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature