Hoofd nacht verpleegkundige VGZ - Gaasperdam

Omschrijving

Wil jij je als Hoofd nachtverpleegkundige verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Team Gaasperdam zoekt namelijk niet zomaar naar medewerkers; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan deze prachtige opbouwlocatie die inmiddels een jaar open is.

Wat ga je doen?
Als Hoofd nachtverpleegkundige heb je de leiding en het overzicht over jouw cliënten tijdens de nacht. De rest van jouw team gaat met een gerust hart naar huis als jij dienst hebt. Je werkt ´s nachts met een pedagogisch geschoolde medewerker, maar hebt zelf de eindverantwoordelijkheid. Jouw taken zijn het overzicht bewaren en het monitoren en signaleren van een zorgvraag en hulp bieden waar nodig is. 

Een nieuwe start
Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 48 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek krijgen. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos. Als verpleegkundige bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die een jaar na opening nog volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te denken en dat ieder zijn input wordt gebruikt om samen aan een hecht team te bouwen. Zo kunnen we ons voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat zien we terug in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract voor 18 of 32 uur (vaste diensten) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO GHZ in FWG 50 (min. €2.345 en max. €3.505- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige (niveau 4 of 5).
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in de ouderenzorg is mooi meegenomen.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je bent z.s.m. beschikbaar voor 18 of 32 uur per week. 

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om te laten weten of we je willen uitnodigen voor een interview. Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Monique Oostra, locatiemanager Gaasperdam, via 06-1030 7897 of met Saskia Teunissen, recruiter VGZ, via 06-39184897.

De sluitingsdatum van deze vacature is  26 februari.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature