Omschrijving

Voor onze woon-zorg locatie Beth Shalom in Amsterdam Zuid, zijn wij per direct opzoek naar een hospitality medewerker (12 uur p.w.). De hospitality medewerker is inzetbaar bij ons in de keuken, restaurant en receptie. Ben jij een gastvrij, zoek je een betekenisvolle, flexibele baan? Dan horen wij graag van je!

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een leuke bijbaan binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (12 uur p.w) met uitzicht op een vast dienst verband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 20;
 • Een toeslag voor gewerkte uren in de avond en weekend;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als hospitality medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen. Je bent verantwoordelijk voor een plezierige presentatie en creëert een gezellige huiselijke sfeer in het restaurant of bij de receptie.

Je werkt wisselende diensten (meestal 6 á 7 uurs diensten) en werkt in het restaurant, keuken, receptie en/of linnenkamer. Wij kijken samen naar waar jij het meest tot bloei komt. Het is jouw hoofdtaak om de gasten een welkom gevoel te geven en daarnaast verschillende taken uit te voeren zoals het beantwoorden van de telefooncentrale, bezoek begeleiden, snacks bereiden, ondersteuning bij het bereiden van de warme maaltijd, bestellingen opnemen en bedienen van de kassa. Je zorgt ervoor dat jouw werkomgeving altijd goed opgeruimd is. Jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen.

Om meer inspiratie op te doen, kan er ook aan je gevraagd worden om incidenteel op andere locaties van Cordaan te werken.

Vereisten

Wie ben jij?
We zoeken een hospitality medewerker die representatief is, goed kan samenwerken en van afwisselende taken en diensten houdt. Verder:

 • Je hebt ervaring in de receptie, horeca of catering;
 • Je bent flexibel beschikbaar, je werkt wel met een vast basisrooster, maar bent bereid om verzuim/verlof op te vangen;
 • Je hebt affiniteit met de (ouderen) zorg;
 • Je beschikt over sterke sociale vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van sterke mondelinge vaardigheden;
 • Je hebt een positief karakter en een hands on mentaliteit;
 • Je werkt nauwkeurig, hygiëne en systematisch werken zijn van belang bij het werken volgens gestelde kwaliteitsnormen.

Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW) een plek Beth Shalom.

Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Anneloes van der Werf via avanderwerf@cordaan.nl of met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl of app/bel naar 0611714526. Solliciteren is mogelijk tot maandag 25 september. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature