Omschrijving

Vind jij het als ervaren HR adviseur leuk om mee te denken over organisatieveranderingen en de duurzame ontwikkeling van onze medewerkers? Het HR&D team voor het zorgdomein V&V (Verpleging en Verzorging) is per direct op zoek een nieuwe enthousiaste collega voor 36 uur per week.

Cordaan is er voor iedereen in Amsterdam die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

In deze complexe zorgorganisatie weet jij als HR adviseur waarde toe te voegen aan de kwaliteit van zorg binnen het zorgdomein V&V. Bij ons werk je samen met twee andere HR-adviseurs in dit domein en heb je je eigen aandachtsgebied. Bij ons werk je in een HR&D team met andere HR adviseurs, praktijkadviseurs leren & ontwikkelen, beleidsadviseurs leren & ontwikkelen en recruiters. Je zoekt binnen HR ook actief de verbinding met de verzuimadviseurs. Hiernaast werken we nauw samen met de business controllers en natuurlijk met de teammanagers en locatiemanagers uit het zorgdomein. Cordaan is continu in beweging en is bezig om vanuit het strategisch beleid haar diensten verder te professionaliseren en onze medewerkers in staat te stellen om zo goed mogelijke zorg aan onze cliënten te geven. Er zijn al flinke stappen gezet in dit proces, maar er zijn nog meer dan voldoende uitdagingen waaraan jij kunt bijdragen! Kom jij ons HR&D team versterken en als HR adviseur het verschil maken in de zorg

Wat ga je doen?
Als HR adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd het management bij de invulling van het HR beleid;
 • Je geeft beleidsadviezen op het gebied van diverse HR onderwerpen en implementeert deze;
 • Je geeft op, basis van actuele kennis van de wet- en regelgeving, advies over bijvoorbeeld verbetertrajecten en organisatieveranderingen;
 • Je verschaft inzicht in de kwalitatieve en kwantitatieve personeel gerelateerde ontwikkelingen door middel van periodieke en ad-hoc rapportages en/of analyses;
 • Je draagt bij aan het opzetten en uitrollen van diverse HR projecten;
 • Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van HR instrumenten en van (onderdelen van) het HR beleid.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 60;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkfaciliteiten;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Academisch werk- en denkniveau gekoppeld aan een afgeronde WO opleiding op het gebied van HR of organisatiekunde;
 • Aantoonbare kennis van arbeidsrecht;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de rol van HR adviseur, liefst in de non-profit of zorg;
 • Ervaring met grote veranderingen of als projectleider of vanuit je HR rol met change is een pre;
 • Stevige persoonlijkheid die van aanpakken houdt en zich uit durft te spreken;
 • Integriteit, lef, betrouwbaarheid, organisatiesensitief, collegialiteit en verbindend vermogen.

Waar ga je werken?
Cordaan is er voor iedereen in Amsterdam die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

Het hoofdkantoor van Cordaan is het Havengebouw, gelegen direct naast het Centraal Station van Amsterdam.. Op dit moment werken wij deels thuis. Mocht er aanleiding toe zijn zal je werkzaam zijn op de locaties binnen jouw aandachtsgebied.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen Yvonne Heijnen-Kaales (Manager HR&D ) via yheijnen@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Esther Elfering (recruiter) via 06-11714526 of via eelfering@cordaan.nl. Reageren kan tot 14 mei.

Sollicitatieproces

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure bestaat uit tenminste twee gespreksrondes. De eerste gesprekken zullen plaats vinden in de week van 17 mei.
In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (o.a. de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature