Omschrijving

Voor onze afdeling ICT-diensten zijn wij op zoek naar een inkoper & contractbeheerder. Heb jij ervaring met ICT, kun jij goed onderhandelen en wil je graag een bijdrage leveren aan een toonaangevende zorgverlener in Amsterdam? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende functie aan binnen een dynamische ICT-afdeling van een kleurrijke zorgorganisatie.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32-36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT - FWG 50: min € 3.256,- max. € 4.370,- per maand o.b.v 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, reiskostenvergoeding conform cao VVT en een fietsplan;
 • Mogelijkheden om deels vanuit huis te werken.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van € 250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als inkoper & contractbeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de afhandeling van inkoop van ICT-diensten en middelen en het beheer van de ICT-contracten. Daarnaast onderhoud je de communicatie en correspondentie met leveranciers en de interne organisatie tijdens het gehele inkoopproces.

Verder heb je als inkoper & contractbeheer de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je neemt deel aan en leidt inkooptrajecten binnen het ICT-domein. Je stelt inkoopvoorstellen op, vraagt offertes aan en maakt een selectie van de leveranciers. Je onderhandelt met leveranciers en zorgt voor het plaatsen en afhandelen van bestellingen;
 • Je zorg ervoor dat leveranciersgegevens en contractadministratie altijd actueel zijn. Je beheert licenties en archiveert offertes en overeenkomsten in het contractsysteem;
 • Samen met aanvragers beoordeel je producten en de prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Je spreekt leveringscondities af binnen de standaard inkoopvoorwaarden van Cordaan en lost klachten of leveringsfouten direct op met leveranciers.

Vereisten

Wie ben jij?

Als inkoper & contractbeheerder bij Cordaan heb je werkervaring met ICT-diensten en middelen en beschik je over een relevant hbo-diploma. Daarnaast heb je de opleiding Nevi 1 afgerond óf een opleiding op het gebied van contract- en leveranciersmanagement.

Verder herken je jezelf in de volgende vaardigheden:

 • Je beschikt over analytisch vermogen en bent accuraat;
 • Je hebt ervaring met effectief onderhandelen en gaat doortastend te werk;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Tenslotte spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels.


Waar ga je werken?
De afdeling ICT, met in totaal 40 medewerkers, is een sterk groeiende dynamische afdeling die de opdracht heeft gekregen om de medewerkers in de zorg optimaal te ondersteunen in het zorgproces.

De afdeling bestaat ICT bestaat uit de teams Regie, Digitalisering en Zorgdomotica. Je gaat deel uitmaken van het team Regie die verantwoordelijk is voor het leveranciersmanagement, het projectmanagement office, security en de aansturing van onze outsource leverancier. Het inkoopteam bestaat uit 3 personen.


Het hoofdkantoor is gevestigd in het Havengebouw, gelegen naast Amsterdam Centraal station. Je zal zowel op kantoor als vanuit huis werken.


Enthousiast?
Ben jij de inkoper & contractbeheerder die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 23 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.


Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Rob Bergfeld (manager ICT) via inkoopICT@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gespreksrondes.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature