Omschrijving

Wat ga je doen?

De functie IPS coach / jobcoach is er op gericht om cliënten van Cordaan te begeleiden naar regulier werk en te ondersteunen in hun werk.
Door de toenemende vraag van cliënten naar regulier werk, is het zorgdomein Werk, Welzijn en Dagbesteding van Cordaan gestart met een pilot IPS. In de rol van IPS coach neem je een werk assessment af bij cliënten die regulier willen werken, zoek je werk voor je cliënten en begeleid cliënten op het werk. Daarnaast begeleid je als jobcoach ook cliënten die al werkzaam zijn binnen één van de bedrijven van Cordaan.

IPS is een nieuw aanbod voor het zorgdomein WWD van Cordaan. Dat betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor het inhoudelijk vorm geven van dit aanbod en het mee werken aan het opzetten van een breed bedrijven netwerk.

Waar ga jij werken?

De functie is ondergebracht bij het zorgdomein WWD. Voor deze functie kan je gebruik maken van één van de locaties van Cordaan. Echter de uitoefening van de functie zal met name plaats vinden in het reguliere werkveld van de cliënt, bij de cliënt thuis, op zijn werk of in openbare ruimten.

Vereisten

Van belang is dat je affiniteit hebt met de doelgroep, dagelijks sta je hen terzijde in het zoeken en behouden van werk. Je bent pro actief, pro actief in het benaderen van bedrijven en proactief in het zoeken van oplossing voor de problemen waar jij en je cliënten dagelijks tegen aan lopen. Verder ben je goed in staat om cliënten planmatig te begeleiden. We verwachten dat jij cliënten stapsgewijs kan ondersteunen in hun route naar regulier werk.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld ergotherapie, SPH)
  • Je bent beschikbaar voor 24-28 uur per week
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met cliënten met LVG en GGZ problematiek
  • Je hebt bij voorkeur een jobcoachingsopleiding.
  • Je ben pro actief, creatief en altijd optimistisch.

Je beschikt over goede sociale en coaching vaardigheden om cliënten te ondersteunen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent creatief, flexibel en iemand die goed kan schakelen tussen de wensen van werkgevers en de wensen van de cliënten.

Dit krijg jij van ons

  • Wij bieden je een aanstelling voor een jaar voor 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. 
  • Scholing tot IPS coach
  • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
  • Het salaris en inschaling is conform CAO GHZ
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Startdatum is z.s.m.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gabe de Vries (Projectmanager IPS) via 06 – 18 58 45 71 of gdevries@cordaan.nl

Voor vragen over het sollicitatieproces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via 06 - 34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature