Omschrijving

Voor de afdeling huisvesting is Cordaan op zoek naar een zelfstandige en energieke junior huisvestingsconsulent. Lijkt het jou leuk om voor één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam werken en hen te ondersteunen bij huisvestingsvraagstukken? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij je?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45, min € 2.783,- max € 3.754,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO, een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!

Wat ga je doen?
De junior huisvestingsconsulent is verantwoordelijk voor het bezichtigen van en het zoeken naar nieuwe locaties én voor het ondersteunen bij de implementatie van nieuwe teams. Daarnaast is de junior huisvestingsconsulent het eerste aanspreekpunt voor huisvestingwensen voor het thuiszorg-domein van Cordaan maar ook voor andere zorgdomeinen.

Bij de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting ondersteunt de junior huisvestingsconsulent het zorgdomein met de processen die daaraan gerelateerd zijn en heeft daarbij verbinding met andere afdelingen zoals facilitair en ICT.

Tenslotte helpt de junior huisvestingsconsulent bij het beantwoorden van vraagstukken rondom huisvesting, ondersteunt deze bij capaciteitsinventarisaties en onderhoudt contacten met verschillende verhuurders zoals woningcorporaties, makelaars en andere maatschappelijke verhuurders.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevant hbo-diploma;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig werken;
 • Je bent nieuwsgierigen en analyseert graag problemen;
 • Je bent communicatief vaardig en haalt energie uit contact onderhouden met verschillende groepen;
 • Je bent oplettend van aard en werkt graag nauwkeurig;
 • Je kan goed werken onder tijdsdruk van planningen en deadlines.

Waar ga je werken?
Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden.

De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in 4 teams.

Enthousiast?
Ben jij de junior huisvestingsconsulent die wij zoeken? Solliciteer direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 5 december.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fabian van den Hazel via fvandenhazel@cordaan.nl of  06 - 1858 2745. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Marloes Alteveer (recruiter) via 06 - 4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature