Omschrijving

Ben jij een sociale harde werker en zorg jij ervoor dat servies, bestek en glazen brandschoon zijn? Kom dan per direct als keukenhulp werken in ons verpleeghuis De Die in Amsterdam Noord.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een baan binnen een organisatie die ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 10;
 • Onregelmatigheidstoeslag in de avonden en in het weekend;
 • Pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Waar ga je werken?
Verpleeghuis de Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit huis wonen ouderen met verschillende aandachtsgebieden waaronder psychiatrie, psychogeriatrie (PG), somatiek en geriatrische revalidatie (GRZ). De Die heeft een grote, zonnige achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim, afgeschermd terras. Er kunnen drankjes, snacks en maaltijden worden gekocht in het restaurant op de begane grond.

Wat ga je doen?

Als horeca medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen.
Als keukenhulp heb je een belangrijke rol in de spoelkeuken. De functie bestaat o.a. uit het voor spoelen van serviesgoed e.d. en het bedienen van de afwasmachine. Wegzetten van serviesgoed, pannen etc.. Het schoonmaken en opruimen van apparatuur en werkplek. Tevens zorg je ervoor dat het logistieke gedeelte (maaltijdkarren van en naar de afdelingen brengen/halen) zorgvuldig gebeurd. Kortom we bieden je een interessant en afwisselend takenpakket aan. Soms zul je in contact komen met de bewoners of samenwerken met andere collega's, dus het is fijn als je een beetje sociaal bent. 

Vereisten

Wie ben jij?
Dankzij jouw inspanningen als keukenhulp bereiden de koks alle maaltijden zonder stress. Zo zorgen we samen voor tevreden bewoners.

 • Je hebt ervaring in de horeca en/of spoelkeuken of je leert snel;
 • Wellicht ben je een student en zoek je een bijbaan? We zoeken ook medewerkers voor de diensten van 16.00 tot 19.00 uur;
 • Je bent trots op je werk en bent bereidt je handen uit je mouwen te steken;
 • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 6 uur en maximaal 30 uur per week (de diensten en werktijden kun je overleggen tijdens het sollicitatiegesprek);
 • En flexibel inzetbaar (weekenden, feestdagen etc…)

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Willemien Laméris (facilitair teammanager) via 06 –39005988.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature