Omschrijving

Het kinderverpleegkundig schoolteam van Cordaan Jeugd werkt binnen de scholen Drostenburg en Orion College. Met de zorg door kinderverpleegkundigen kunnen de leerlingen met een verpleegkundige of medische hulpvraag participeren in het onderwijs. Via Cordaan Jeugd zijn we werkzaam op deze scholen. Voor zowel Drostenburg als Orion College zoeken wij enthousiaste en ervaren BIG-geregistreerde kinderverpleegkundigen.

Wat krijg jij van Cordaan?

● Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Je werkt op schooldagen en soms enkele dagen in de schoolvakanties op de ZOG.

● Het salaris is conform CAO VVT in schaal FWG 50 (min. €3.177 en max. €4.264) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur - inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).

● Een fijne werksfeer binnen een gezellig, hecht, professioneel en zelfsturend team.

● Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

● Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

● Eindejaarsuitkering: 8,33 % van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

● Reiskostenvergoeding en fietsplan met fietsreparatie vergoeding.


Waar ga je werken? 

Drostenburg is een openbare school voor speciaal onderwijs (SO) met leerlingen van 4 tot 13 jaar, die langdurig ziek zijn en/of een lichamelijke of een meervoudige beperking hebben. Het Orion College Drostenburg is een school voor voortgezet speciaal onderwijs (VSO) met leerlingen van 12 tot 19 jaar, die langdurig ziek zijn, een lichamelijke beperking of internaliserende gedragsproblemen hebben. Op beide scholen gebeurt dit allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals revalidatie, behandelend artsen, zorgcoördinatoren, maar ook met leerkrachten en ouders.

Beide scholen bieden huisvesting aan Zorg Onderwijs Groepen (ZOG) van Cordaan Ook hier wordt kinderverpleegkundige zorg verleend. In de schoolvakanties wordt dit gecontinueerd door het gespecialiseerd kinderverpleegkundig schoolteam en/of het gespecialiseerd kinderverpleegkundig thuisteam.

Wat ga je doen?

Binnen het schoolteam van Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor een goede intake, planning en uitvoering van de verpleegkundige zorg en bijbehorende begeleiding. Denk hierbij aan sondevoeding geven, inbrengen sondes, katheteriseren (ook via urostoma’s), de verzorging van centraal veneuze lijnen, injecties geven, canulezorg, beademing, diabeteszorg, het bevorderen van zelfredzaamheid en een eerste hulp functie voor alle aanwezige kinderen.

Vereisten

Wie ben jij?

● Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening (bij voorkeur HBO-V).

● Je hebt ervaring in een verpleegkundig kinderdagverblijf, de kinderthuiszorg of in het ziekenhuis als kinderverpleegkundige.

● Je hebt affiniteit met onze leerlingen en hebt zin in een nieuwe uitdaging.

● Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

● Je bent betrokken, bevlogen, betrouwbaar en makkelijk benaderbaar voor zowel onze kinderen, ouders/verzorgers als jouw collega’s.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Meer informatie? Neem contact op met Mariette Klukhuhn (mstobbe@cordaan.nl) Geef bij je sollicitatie aan of je voorkeur voor Drostenburg of het Orion College hebt. Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Ranoe Baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature