Omschrijving

In verschillende wijken werken als verpleegkundige bij kinderen thuis of op school? Het is mogelijk in het Kinderverpleegkundig Thuisteam van Cordaan Jeugd!

Wat krijg jij van ons?

  • Jaarcontract voor 24 tot 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Het salaris is conform CAO VVT in schaal FWG 50 (min. €2.717,- en max. €3.942,- o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wat ga je doen?
Als kinderverpleegkundige bij Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor een goede intake, planning en uitvoering van de technische zorg en bijbehorende begeleiding. Je werkt hierin nauw samen met andere disciplines. We zoeken per direct een BIG-geregistreerde Kinderverpleegkundige. Het gaat om kortdurende bezoeken. Dus elk uur bezoek jij een ander kind. Je moet hierbij denken aan het terugplaatsen van een gesneuvelde sonde bij een baby, brandwonden verbinden op het buikje van een peuter, of bijvoorbeeld het begeleiden van diabetes-zorg bij een opstandige puber.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met het verrichten van medische- en verpleegtechnische handelingen;
  • Je bent gemotiveerd om te werken in een zelf organiserend team;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waar ga je werken?
Het Kinderverpleegkundig Thuisteam van Cordaan Jeugd werkt binnen de gemeente Amsterdam en Diemen. Het team verleent zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Het thuisteam is een ambulant werkend team dat belevingsgerichte specialistische zorg verleent aan ernstig (chronisch) zieke kinderen thuis, op scholen of kinderdagverblijven. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals specialisten en huisartsen. Het gaat hierbij om kortdurende technische handelingen bij de kinderen. Je rijdt met je elektrische auto van kind naar kind. Dus je moet ervan houden om zelfstandig te werken en auto te rijden. Het kleine team bestaat uit flexibele en enthousiaste verpleegkundigen die hecht met elkaar samenwerken en de zorg voor kinderen verdelen.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Meer informatie? Neem contact op met het kinderteam: 020 –2293650 of met Susanne Dijkstra (manager) sdijkstra@cordaan.nl 0650744996

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature