Kinderverpleegkundige scholen

Omschrijving

De (speciaal onderwijs) scholen Drostenburg en Orion College in Amsterdam leggen zich toe op onderwijs aan kinderen met een revalidatie- en/of medische hulpvraag. Voor deze leerlingen zijn verpleegkundige handelingen noodzakelijk, ook tijdens schooltijd. Alleen met accurate hulp door kinderverpleegkundigen kunnen deze leerlingen participeren in het onderwijs. Daarom werkt het Kinderverpleegkundig team van Cordaan op deze schoollocaties. Door hun zorg kunnen ook bijvoorbeeld leerlingen met ernstige epilepsie binnen Amsterdam naar school.

 

Wat ga je doen?

Je verleent dagelijks gespecialiseerde (intensieve/complexe) verpleegkundige zorg aan kinderen op school waarbij er een directe relatie bestaat tussen de aanwezigheid van de kinderverpleegkundige en de mogelijkheid voor de cliënten om de school te bezoeken en onderwijs te volgen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van een goede intake, het verrichten van specialistische verpleegtechnische handelingen. Je draagt er zorg voor dat het kind in de (school)situatie goede en verantwoorde zorg krijgt, passend bij de zorgvraag. Je ondersteunt ouders en kind in de situatie waarin zij verkeren om de zelfredzaamheid te stimuleren en de veiligheid te waarborgen. Tijdens de werkzaamheden bewaak je de kwaliteit van zorg door signalering en evaluatie. De werkdagen zijn tijdens schooldagen (maandag tot en met vrijdag).

 

 

Vereisten

Functie-eisen:

  • BIG geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening;
  • Ruime ervaring als kinderverpleegkundige (klinische ervaring);
  • Affiniteit met het verrichten van medische- en verpleeg technische handelingen;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel,
  • Goed in staat zelfstandig te werken en samenwerken en je bent flexibel;
  • Affiniteit met het werken in een zelforganiserend team;
  • Bereidheid tot het incidenteel werken in het ambulante kinderverpleegkundige team (thuiszorg)

 

 

Waar ga je werken?

 

Op de speciaal onderwijsscholen Orion College en/of Drostenburg. Deze scholen zijn gehuisvest in de Venserpolder in Amsterdam Zuidoost.

 

 

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast contract op basis van 24 - 32 uur

- Salaris conform CAO VVT (inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring)

- Pensioenregeling

- Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarinkomen

- Scholingsmogelijkheden

- Reiskostenvergoeding

- Fietsenplan

 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: Annika Janse (manager), telefoonnummer 06-11 515877 of via email ajanse@cordaan.nl