Omschrijving

Het kinderverpleegkundig schoolteam van Cordaan Jeugd werkt binnen de scholen Drostenburg en Orion College. Zij leggen zich toe op onderwijs aan kinderen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking of een langdurige ziekte of aandoening. Zij hebben een revalidatie en/of medische hulpvraag, in zowel speciaal basisonderwijs als in voortgezet onderwijs. Voor deze leerlingen zijn verpleegkundige handelingen noodzakelijk, ook tijdens schooltijd. Alleen met accurate hulp en zorg door kinderverpleegkundigen kunnen deze leerlingen participeren in het onderwijs. Daarom werkt het Kinderverpleegkundige team van Cordaan op deze schoollocaties.

We zoeken per direct voor 24-28 uur tot 1 juli 2022 (mogelijk in de nabije toekomst meer) een BIG-geregistreerde verpleegkundige met klinische ervaring en kinderaantekening.

Waar ga je werken?

Het Kinderverpleegkundig schoolteam van Cordaan Jeugd werkt binnen de scholen Drostenburg en het Orion College. Het team verleent zorg aan kinderen van 4 tot 18 jaar. Het schoolteam verleent belevingsgerichte kinderspecialistische verpleegkundige zorg aan ernstig (chronisch) zieke kinderen op school. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals medische specialisten, het kinderrevalidatieteam van Reade, de specialistische jeugdhulp in speciaal onderwijs van Cordaan en natuurlijk ook met leerkrachten en ouders. Het gaat hierbij om diverse medisch/verpleegkundige handelingen bij de kinderen tijdens schooltijd.

Wat ga je doen?
Als kinderverpleegkundige bij Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor een goede intake, planning en uitvoering van de gevraagde zorg en bijbehorende begeleiding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verzorging van centraal veneuze lijnen, iv/sc/im injecties, aanprikken van PAC’s, inbrengen sondes en het geven van sondevoeding, katheteriseren, diabeteszorg, tracheacanules en beademing en zorg bij epileptische insulten.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening (bij voorkeur HBO-V).
 • Je hebt ziekenhuis ervaring als kinderverpleegkundige en het liefst ook ervaring met tracheacanules en beademing.
 • Je hebt naast affiniteit met het verrichten van medische en verpleegtechnische handelingen veel empathie voor ouders en kinderen in complexe situaties.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je vindt het prettig om zelfstandig en alleen te werken maar je kan ook goed samenwerken in een leuk, hecht team.
 • Je bent gemotiveerd om te werken in een zelforganiserend team.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. (is een pre, niet noodzakelijk)

Wat krijg jij van Cordaan

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor 24-28 uur. In principe werk je van maandag tot en met vrijdag en niet gedurende de schoolvakanties.
 • Het salaris is conform CAO VVT in schaal FWG 50 (min. €2.632,- en max. €3.819,- o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur - inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering: 8,33 % van het bruto jaarinkomen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Meer informatie? Neem contact op met Susanne Dijkstra (manager) sdijkstra@cordaan.nl 06-50744996 of met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via 06-11865088.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature