Omschrijving

In verschillende wijken werken als verpleegkundige bij kinderen thuis of op school? Het is mogelijk in het Kinderverpleegkundig Thuisteam van Cordaan Jeugd. Wij hebben twee vacatures op het moment. We zoeken per direct voor 32 uur (geen nachtdiensten) een BIG-geregistreerde verpleegkundige met klinische ervaring en kinderaantekening. Daarnaast zoeken we van 1 oktober 2021 tot 1 mei 2022 ook een een BIG-geregistreerde verpleegkundige met klinische ervaring en kinderaantekening voor vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. Het gaat om kortdurende bezoeken (dagbehandeling en avondbehandeling.) Dus elk uur bezoek jij een ander kind. 

Waar ga je werken?

Het Kinderverpleegkundig Thuisteam van Cordaan Jeugd werkt binnen de gemeente Amsterdam en Diemen. Het team verleent zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Het thuisteam is een ambulant werkend team dat belevingsgerichte specialistische zorg verleent aan ernstig (chronisch) zieke kinderen thuis, op scholen of kinderdagverblijven. Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals specialisten en huisartsen. Het gaat hierbij om kortdurende technische handelingen bij de kinderen thuis of op school. 
Wat ga je doen?
Als kinderverpleegkundige bij Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor een goede intake, planning en uitvoering van de technische zorg en bijbehorende begeleiding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verzorging van centraal veneuze lijnen, iv/sc/im injecties, toediening TPV, inbrengen sondes, katheterisatie, palliatieve/terminale zorg. Je werkt hierin nauw samen met andere disciplines.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kinderaantekening (bij voorkeur HBO-V).
 • Je hebt (ziekenhuis)ervaring als kinderverpleegkundige (klinische ervaring).
 • Je hebt uiteraard veel affiniteit met het verrichten van medische- en verpleegtechnische handelingen.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je vind het prettig om zelfstandig en alleen te werken maar je kan ook goed samenwerken in een leuk, hecht team.
 • Je bent gemotiveerd om te werken in een zelf organiserend team.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Je krijgt een contract voor 24 of 32 uur. In het geval van het zwangerschapsverlof gaat het om een tijdelijk contract, voor de 32 uur geldt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. In principe zijn er geen nachtdiensten, want het gaat met name om dagbehandeling.
 • Het salaris is conform CAO VVT in schaal FWG 50 (min. €2.632,- en max. €3.819,- o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur - inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).
 • Er is gratis parkeergelegenheid bij kantoor waar je overstapt in een dienstauto met parkeervergunning.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering: 8,33 % van het bruto jaarinkomen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?  

Solliciteer dan direct online! Meer informatie? Neem contact op met Susanne Dijkstra (manager) sdijkstra@cordaan.nl 0650744996 of het kinderteam: 020 -2293650 of met Marieke Hordijk (recruiter) via 06-28356372.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature