Omschrijving

Voor onze woon-zorg locatie Nieuw Vredenburgh in Amsterdam-West zijn wij per direct opzoek naar een kok B. Heb je ervaring als kok, om zelfstandig te werken in een grote keuken, zoek je een betekenisvolle, flexibele baan voor 24-32 uur per week? Dan horen wij graag van je!


Wat krijg je van ons? 
We bieden je een leuke baan binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week contract met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 35 min. €2.466-, en max. €3.256-, bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Een toeslag voor gewerkte uren in de avond en weekend;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Als kok B werk je zelfstandig in de grote keuken van de locatie op de begane grond. Je draagt zorg voor het aanleveren van de verschillende maaltijden die geserveerd worden voor bewoners en medewerkers. Hieronder valt een diverse lunch in het restaurant, varierend van belegde broodjes, soep en diverse snacks. Daarnaast ben je als kok verantwoordelijk voor de maaltijden van de bewoners, die einde van de middag worden geserveerd. Je volgt de richtlijnen vanuit management en Cordaan voor de maaltijden maar krijgt de ruimte voor eigen inbreng voor het verbeteren van de kwaliteit en de processen.
Je geeft zelf sturing aan het gehele proces van maaltijdvoorzieningen en krijgt ruimte om creativiteit en innovatie in te brengen in de keuken processen van de locatie. Je bent medeverantwoordelijk voor een juiste hantering van de HACCP-wetgeving en algehele hygiënerichtlijnen. Je bent samen met de andere koks, onder begeleiding van de teammanager en de Facilitair manager, medeverantwoordelijk om de kosten onder controle te houden en om voedselverspilling tegen te gaan.

Vereisten

Wie ben jij?
Jij hebt een aantoonbaar groot hart voor de ouderenzorg. Gastvrijheid, leidinggeven en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jouw basiscompetenties. In de keuken ben jij gericht op samenwerken en weet je ten alle tijden de rust te bewaren. Daarnaast beheers jij de 'wereldkeuken'. Jij bent ondernemend en bent voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het aanbod aan de klant te verbeteren. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • Je hebt ervaring in zelfstandig werken als kok.
 • Je hebt kennis van voedingshygiëne overeenkomstig bestaande protocollen HACCP;
 • Je bent flexibel beschikbaar, je werkt wel met een vast rooster maar kunt zelf je diensten aangeven;
 • Je beschikt over sterke sociale en coachende vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van sterke mondelinge vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig, hygiëne en systematisch werken zijn van belang bij het werken volgens gestelde kwaliteitsnormen.

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van het Facilitaire team van Nieuw Vredenburgh, bestaande uit 15 tot 20 medewerkers. In de keuken heb je 3 directe collega's als kok, die veelal op andere dagen aanwezig zullen zijn. De kok B functie is zelfstandig en vereist ook dus ook grote mate van verantwoordelijkheid gevoel en flexibiliteit.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 – 38 69 07 48. De sluitingsdatum voor deze vacature is 25 april 2024.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature