Amsterdam West
Omschrijving
Voor onze woonzorglocatie Hof van Sloten in Amsterdam Nieuw West is Cordaan op zoek naar een kok! Vind jij het leuk om als kok onze bewoners, gasten en collega’s dagelijks te voorzien van een heerlijke verse lunch en/of diner? Ben jij enthousiast, flexibel en gastvrij? Lees dan snel verder!
Wat ga je doen?
Samen met je collega’s werk je zeven dagen per week aan het creëren van een gastvrije sfeer voor onze bewoners en gasten. Jij bent met je collega koks verantwoordelijk voor het samenstellen van het menu en het bereiden van de verse maaltijden voor de bewoners en de lunch voor de collega’s op Hof van Sloten. Je houdt daarbij rekening met specifieke wensen en diëten (bijv. halal of fijngemalen voedsel).
Je kookt voor de bewoners van 12 zorgafdelingen en zorgt ervoor dat de maaltijden in warmhoudbakken worden afgeleverd op de afdeling. De gastvrouwen zorgen voor het uitserveren van de maaltijden aan de bewoners.
Naast deze taken ben je samen met je collega koks verantwoordelijk voor:
- Het beheren van de voorraden en bestellingen plaatsen bij de levernaciers. Je bewaakt daarbij de kosten en stuurt actief of vermindering van voedselverspilling.
- Het maken van vergaderlunches en verzorgen van hapjes en maaltijden bij speciale activiteiten, zoals de zomerbarbecue of het oktoberfest;
- Het maken van het rooster van de koks en de restaurantmedewerkers;
- Afwassen op de momenten dat er geen afwashulp aanwezig is.
- Het schoon en netjes houden van de keuken, de opslag en de koeling.
Je werktijden zijn van 9.30 tot 18.00 uur of van 10.30 uur tot 19.00 uur (ook in de weekenden en op feestdagen).
Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.
Daarnaast bieden wij je:
- Een jaarcontract (32-36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
- Salaris en inschaling zijn conform cao VVT FWG 35: min € 2.541,- max € 3.337,- bij een dienstverband van 36 uur;
- Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
- Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- Een reiskostenvergoeding van 17 cent per kilometer tot een reisafstand van 30 km en een parkeerkaart;
- Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
Wanneer jij bij Cordaan start ontvang je een mooie bonus! Bij een fulltime dienstverband krijg je € 500,- netto (naar rato van je contracturen). De eerste 50% ontvang je al bij de start van je dienstverband en de rest na twee jaar in dienst. Een fijne beloning voor jouw inzet!
En draag je een nieuwe collega aan? Dan ontvang je € 250,- wanneer de aangedragen collega start. En na een jaar in dienst nog eens € 250,-. Zo krijg jij in totaal € 500,- netto!
Vereisten
Wie ben jij ?
Jij hebt een groot hart voor de ouderenzorg. Gastvrijheid en luisteren zijn kwaliteiten die jij van nature bezit. Je bent ondernemend en gaat graag op zoek naar mogelijkheden om je klanten het nog meer naar de zin te maken. Naast kok, voel je je ook gastvrouw of gastheer.
Andere kwaliteiten die wij vragen van onze toekomstige kok:
- Mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur het diploma Zelfstandig Werkend Kok) en kennis van de HACCP en allergenen;
- Een aantal jaren werkervaring als kok;
- Flexibel beschikbaar en bereid om verzuim en verlof op te vangen;
- Bij drukte bewaar je de rust en van samenwerken krijg je energie;
- Je werkt graag in een omgeving waar verschillende culturen samen komen;
- Tenslotte beschik je over goede communicatieve vaardigheden en spreek je goed Nederlands.
Waar ga je werken?
Hof van Sloten in Nieuw-West is een grootschalig verpleeghuis. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad en cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. Hof van Sloten is een zorglocatie waar warmte, zorg op maat en levenskwaliteit centraal staan.
Als kok ben je onderdeel van het facilitaire team en werk je op dagelijkse basis vooral samen met je collega koks en de restaurantmedewerkers. Op een dag sta je met een of twee andere koks in de keuken.
Het teamgevoel onder de medewerkers in de keuken en het restaurant is groot. We doen het echt samen en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Zo kan het voorkomen dat jij achter de kassa staat of een restaurantmedewerker jou helpt met klaarmaken van een vergaderlunch.
Het restaurant is open van 11.00 uur tot 17.00 uur en heeft een open keuken. Daardoor heb je veel contact hebt met de gasten van het restaurant. Er wordt veel georganiseerd op de locatie, ook in het restaurant, waardoor er altijd veel reuring en gezelligheid is. Eens per jaar wordt bij Cordaan de week van de gastvrijheid georganiseerd. Een week vol met festiviteiten en voor jou een kans om jouw creativiteit in de keuken te laten zien!
Enthousiast?
Ben jij de kok die wij zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 6 februari. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Dirk Dubbers via 06-4240 5670 of ddubbers@cordaan.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app naar Marloes Alteveer (recruiter) 06-4843 0289 of via malteveer@cordaan.nl.
Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.