Omschrijving

Voor onze woonzorglocatie Berkenstede te Diemen is Cordaan op zoek naar een kok! Vind jij het leuk om als kok onze bewoners, gasten, buurtbewoners en je collega’s dagelijks te voorzien van een heerlijke verse lunch en/of diner? Ben jij enthousiast, flexibel en gastvrij? Lees dan snel verder!  
 
Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en Diemen te zijn.  
 
Daarnaast bieden wij je: 

  • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband; 

  • Salaris en inschaling zijn conform cao VVT, FWG 35: min € 2.541,- max € 3.337,- bij een dienstverband van 36 uur; 

  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 

  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 

  • Een reiskostenvergoeding van 17 cent per kilometer tot een reisafstand van 30 km; 

  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

 
Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. We bieden daarom volop mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto. 

 

Wat ga je doen? 
Samen met je collega’s werk je zeven dagen per week aan het creëren van een gastvrije sfeer voor onze bewoners en gasten. Jij bent met je collega koks verantwoordelijk voor het samenstellen van het menu en het bereiden van de verse maaltijden voor de bewoners en de lunch voor de collega’s op Berkenstede. Je houdt daarbij rekening met specifieke wensen en diëten (bijv. halal of fijngemalen voedsel).  
 
Je kookt voor de bewoners van 11 zorgafdelingen en zorgt ervoor dat de maaltijden in warmhoudbakken worden afgeleverd op de afdeling. De gastvrouwen zorgen vervolgens voor het uitserveren van de maaltijden aan de bewoners. Daarnaast eten onze bewoners in de middag en avond in ons restaurant en Grand Café. 

 

Naast deze taken ben je samen met je collega koks verantwoordelijk voor: 

  • Het beheren van de voorraden en bestellingen plaatsen bij de leveranciers. Je bewaakt daarbij de kosten en stuurt actief of vermindering van voedselverspilling.  

  • Het maken van vergaderlunches en verzorgen van hapjes en maaltijden bij speciale activiteiten;

  • Afwassen op de momenten dat er geen afwashulp aanwezig is.  

  • Het schoon en netjes houden van de keuken, de opslag en de koeling.  
     

Je werktijden zijn van tussen 9.00 tot 19.00 uur (ook in de weekenden en op feestdagen).  

Vereisten

Wie ben jij ? 

Jij hebt een groot hart voor de ouderenzorg. Gastvrijheid en luisteren zijn kwaliteiten die jij van nature bezit. Je bent ondernemend en gaat graag op zoek naar mogelijkheden om je klanten het nog meer naar de zin te maken. Naast kok, voel je je ook gastvrouw of gastheer. 
 

Andere kwaliteiten die wij vragen van onze toekomstige kok: 

  • Mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur het diploma Zelfstandig Werkend Kok) en kennis van de HACCP en allergenen; 

  • Een aantal jaren werkervaring als kok; 

  • Flexibel beschikbaar en bereid om verzuim en verlof op te vangen; 

  • Bij drukte bewaar je de rust en van samenwerken krijg je energie; 

  • Je werkt graag in een omgeving waar verschillende culturen samen komen;  

  • Tenslotte beschik je over goede communicatieve vaardigheden en spreek je goed Nederlands.  

Waar ga je werken? 
Berkenstede is een grootschalige woonlocatie in Diemen Zuid. Het is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum voor ouderen bestaande uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vind je een Grand Café, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Het restaurant is open van 12.30 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 18.30 uur. Het grand café is open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Als kok ben je onderdeel van het gehele facilitaire team en werk je op dagelijkse basis vooral samen met je collega koks, keukenmedewerkers en de restaurantmedewerkers. Op een gemiddelde dag sta je in de keuken met twee andere koks en twee keukenmedewerkers. 

 

Op een werkdag heb je veel contact met de gasten. Er wordt veel georganiseerd op de locatie, ook in het restaurant, waardoor er altijd veel reuring en gezelligheid is. Eens per jaar wordt bij Cordaan de week van de gastvrijheid georganiseerd. Een week vol met festiviteiten en voor jou een kans om jouw creativiteit in de keuken te laten zien! 
 
Enthousiast? 
Ben jij de kok die wij zoeken? Reageer dan direct op deze vacature!
Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 3 december.  
 
Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. 
 
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Xander van der Meeren via 06-3166 7387 of
xvandermeeren@cordaan.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app naar Marloes Alteveer (recruiter) 06-4843 0289 of via malteveer@cordaan.nl.  
 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar 
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden. 

Reageer op deze vacature
Reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature