Kok - locatie Eben Haëzer

Omschrijving

Omschrijving

Cordaan is een ambitieuze, zorgorganisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Voor onze ouderenzorg-locatie Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost zoeken wij een gastvrije en gepassioneerde kok. Het onlangs volledig gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in een rustige, groene buurt. Lokaal 219 is het restaurant; een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar bewoners en externe gasten dagelijks vertoeven.

 

Wat ga je doen?

Samen met het team realiseer je elke dag een gastvrije beleving voor onze bewoners, medewerkers en gasten. Je kookt conform de uitgangspunten van het vastgestelde concept en stemt hierover regelmatig af met de facilitair teammanager en locatiemanager. Je stuurt actief op het verminderen van voedselverspilling. Je beheerst de voorraden en hebt actief contact met leveranciers. Je organiseert en coördineert de horecawerkzaamheden teneinde een goede en tijdige maaltijd- en drankenverstrekking te verzorgen op een klantvriendelijke en efficiënte wijze en geeft hierbij leiding aan het keukenpersoneel.  

Vereisten

Wie ben jij?:

Je hebt een afgeronde opleiding zelfstandig werkend instellingskok. Je bent ondernemend en creatief en je weet onze bewoners en bezoekers te verrassen door net dat beetje extra te geven. Naast kok voel je je ook gastvrouw/gastheer. Je hebt uitgebreide kennis van de HACCP en allergene wet. Door je gastvrije uitstraling weet je het team op een natuurlijke wijze te motiveren om er voor onze bewoners en bezoekers iedere dag een feestje van te maken.

 

Wat krijg je van ons?:

  • Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je werkt 32 - 36 uur per week,
  • Het salaris en inschaling zijn conform Cao VVT, schaal FWG 35
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering
  • Scholingsmogelijkheden
  • Fietsplan 

Enthousiast?:

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dorus Karskens, Projectmanager Facilitaire Zaken & Dienstverlening, op dkarskens@cordaan.nl

 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld.