Omschrijving

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg op jouw werkplek? Vind je het leuk om scholing te geven aan je collega's en hen te adviseren en coachen op gebied van kwaliteit van zorg?

Voor onze ouderenzorg locatie in Amsterdam Zuid, Beth Shalom, zijn we op zoek naar drie kwaliteitsverpleegkundigen die samen de kwaliteit van zorg een boost gaan geven! Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als kwaliteitsverpleegkundige geef je begeleiding en coaching aan het zorgteam op gebied van kwaliteit van zorg en persoonsgerichte zorg. Dit doe je door te observeren en samen met het zorgteam te reflecteren op de zorg die we leveren. Daarnaast heb je een sleutelrol op het gebied van kwaliteit van zorg en behandeling van onze cliënten. Je bewaakt of de woon- en leefomgeving én de geleverde zorg van voldoende kwaliteit en veilig zijn.


Je hebt als kwaliteitsverpleegkundige de volgende taken:

 • Je hebt een proactieve houding in het observeren en analyseren van de knelpunten m.b.t. de kwaliteit van zorg en maakt hiervoor een verbeterplan;
 • Je signaleert leervragen en geeft klinische lessen en scholing aan je collega's zodat zij zich blijven ontwikkelen en goede zorg kunnen leveren;
 • Je helpt je collega's om zich verder te bekwamen in methodisch werken en hebt een actieve rol in het stimuleren van multidisciplinair samenwerken;
 • Je bent een vraagbaak voor collega's wanneer zij niet zeker weten hoe te handelen in een complexe situatie;
 • Je initieert en neemt deel aan kwaliteitsprojecten ter verbetering van de zorg op de locatie en doet voorstellen ter verbetering.
 • Je levert een bijdrage aan het toetsen van de VRH en voert kwaliteitscontroles uit;
 • Je analyseert uitkomsten van incidenten, ervaringen van cliënten en uitkomsten van kwaliteitscontroles, stelt rapportages op, en gebruikt deze voor het leren en ontwikkelen van het zorgteam.

Als kwaliteitsverpleegkundige werk je nauw samen met je collega kwaliteitsverpleegkundigen. Je rapporteert rechtstreeks aan de domeinmanager. Je werkt huisoverstijgend, maakt onderdeel uit van het managementteam en bent gezamenlijk verantwoordelijk voor de zorg die op Beth Shalom wordt geboden aan onze bewoners.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen, daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract (28-36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT:

  • Mbo verpleegkundige FWG 45: € 3.174,00 - €3.848,00 o.b.v. 36 uur per week;
  • Hbo verpleegkundige FWG 50: € 3.256,00 - € 4.370,00 o.b.v. 36 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en het gebruikelijke vakantiegeld van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • De opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige;
 • Een reiskostenvergoeding á 17 cent per km en een fietsplan;

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je persoonlijk en professioneel verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van € 250,00 netto.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt het diploma hbo-verpleegkunde óf het diploma mbo-verpleegkunde en beschikt over ruime werkervaring; 
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Zo heb je overtuigingskracht en bezit je coachingsvaardigheden
 • Tenslotte beschik je over doorzettingsvermogen en ga je graag systematisch te werk. 

Waar ga je werken? 
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften. 
 
In Beth Shalom is 60% van de bewoners van joodse komaf, de andere bewoners hebben een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Er wonen mensen met psychogeriatrische en somatische aandoeningen. 


Enthousiast? 
Ben jij een van de kwaliteitsverpleegkundigen die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met donderdag 18 juli


Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. 

 
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Annemiek Hendriks (domeinmanager) ahendriks@cordaan.nl via 06-4642 5161. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature