Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Amsterdam Buitenveldert zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverpleegkundige! Ben jij gediplomeerd mbo of hbo verpleegkundige en zie je het als een uitdaging om een nieuwe standaard neer te zetten, werkprocessen te professionaliseren en daarmee de kwaliteit van de zorg te behouden en te verbeteren? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract (24 tot 36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT: 
  • mbo verpleegkundige in FWG 45 min € 2.858,00 en max. €3.848,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • hbo verpleegkundige in FWG 50 min. €3.174,00 en max. €4.370,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een kwaliteitsverpleegkundige die het team van verpleegkundige collega's, leerlingen en stagiaires coacht en begeleidt en tijdens hun werk. Als kwaliteitsverpleegkundige ben je huisoverstijgend, ondersteunend aan de teammanagers en domeinmanager én een spin in het web op het gebied van kwaliteit van zorg en behandeling van onze cliënten. 

En verder:

 • Je geeft coaching on the job door regelmatig mee te werken, te observeren en bij te sturen op het gebied van de kwaliteit van zorg;
 • Je helpt je collega's om zich verder te bekwamen in methodisch werken en hebt een actieve rol in het stimuleren van multidisciplinair samenwerken;
 • Je signaleert en adviseert over het verbeteren van het kwaliteitsbeleid.
 • Je gaat het gesprek aan over het volgen van protocollen en richtlijnen;
 • Je geeft klinische lessen en scholing aan je collega's zodat zich blijven ontwikkelen en goede zorg kunnen leveren;
 • Je bent een vraagbaak voor collega's wanneer zij niet zeker weten hoe te handelen in een complexe situatie;
 • Je verricht triage bij medische problemen om te beoordelen of specialist ouderengeneeskunde/huisarts moet worden ingeschakeld en legt telefonisch contact met arts indien noodzakelijk. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma hbo verpleegkunde (we staan ook open voor een mbo verpleegkundige met ruime ervaring);
 • je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent bereid om de opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige te volgen;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring als verpleegkundige;
 • Je hebt een positieve instelling, denkt in mogelijkheden en gaat resultaatgericht te werk;
 • Je stelt jezelf continu de vraag hoe het beter kan en stimuleert collega's hierin mee te denken.

Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom 60% van de bewoners van joodse komaf, de andere bewoners hebben een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW)

Als kwaliteitsverpleegkundige werk je nauw samen met je collega die ook kwaliteitsverpleegkundige is. Daarnaast werk je veel samen met de locatiemanager, de teammanagers en de leercoach. Je werkt deels locatieoverstijgend en deels mee op de werkvloer, deze balans is in overleg. 

Enthousiast?
Ben jij de kwaliteitsverpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Reageren kan tot en met 11 juli!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Marion Hoitink (domeinmanager) mhoitink@cordaan.nl via 06-3918 8529. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature