Omschrijving

De Marke De Meenthoek zoekt een kwaliteitsverpleegkundige die het team van verpleegkundige collega's, leerlingen en stagiaires coacht, begeleidt en enthousiasmeert tijdens hun werk. We willen elke dag met elkaar de uitdaging aangaan om te blijven leren in ons mooie vak om zo steeds weer de beste zorg te kunnen geven, die onze bewoners verdienen.

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige (niveau 5) en wil jij onderdeel zijn van dit hechte team bij Cordaan? Zie je het als een uitdaging om een nieuwe standaard neer te zetten en het werkproces te professionaliseren en daarmee de kwaliteit van de zorg te behouden en te verbeteren? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen, daarnaast krijg je;

 • Een jaarcontract (24 tot 32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 50, min. €2.631,- en max. €3.818,-bruto per maand o.b.v. 36 uur.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar;
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening;

En natuurlijk scholing en doorgroeimogelijkheden. Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Je kunt bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een management traineeship of je kunt je juist in de breedte ontwikkelen. Je kunt alle kanten op bij Cordaan!

Wat ga je doen?
Als kwaliteitsverpleegkundige neem je je collega´s mee in het zorgproces en ziet het als een uitdaging om complexe zorg te leveren. Je verzorgd klinische lessen om jouw ervaring en kennis over te dragen aan de andere collega’s en geeft voorlichting over ziektebeelden. Je werkt en denkt mee en adviseert de teammanagers over het verbeteren van het kwaliteitsbeleid. Je speelt een grote rol bij het creëren van een positief leerklimaat en hebt een actieve rol in het stimuleren van multidisciplinair samenwerken. Kortom je bent de spin in het web en bent onmisbaar op het gebied van kwaliteit, zorg en welzijn!

Vereisten

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek biedt zorg voor ouderen aan in het centrum van Huizen. Naast Amsterdam is Cordaan dus ook actief in ´t Gooi. Het is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie.

Nieuwsgierig?

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel? Graag ontvangen wij bij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature