Omschrijving

Werk je al enkele jaren als verpleegkundige en ben je toe aan iets nieuws? In de functie van leercoach staat de zij-instromer centraal. Als leercoach kan je de passie voor de zorg overdragen aan nieuwe collega's. Krijg jij energie van het coachen en begeleiden en ben je parttime per 1 juli beschikbaar? Wij gaan graag met je in gesprek. 

Wat ga je doen?
Als leercoach ben je samen met de docent verantwoordelijk voor het leren en ontwikkelen en de begeleiding van zij-instromers. Zij-instromers zijn medewerkers die vanuit een ander beroep de overstap maken naar de zorg. De docent is verantwoordelijk voor het leerproces, de uitvoering van het opleidingsprogramma en zorgt voor informatie overdracht. De docent overlegt met de praktijkadviseur en leercoach over de invulling van het programma en de voortgang van de zij-instromers. Als leercoach ben je de connectie tussen het leren in de praktijk en het leren in de groep. Je richtlijn hierbij is het kwalificatie dossier, loopt mee met de zij-instromers op de afdeling om het leerproces te observeren en de zij-instromers te ondersteunen.

Vereisten

  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkundige niveau 4 en hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Eén tot drie jaar werkervaring als verpleegkundige in de zorg;
  • Affiniteit met leren en ontwikkelen, coaching en begeleiding van leerlingen;
  • Analytische instelling, sterke sociale vaardigheden, zelfstandigheid en inlevingsvermogen;
  • Een positieve instelling en creativiteit.

Wat krijg je van ons?
Een leuke interessante werkplek op locatie De Die of Hof van Sloten met werkzaamheden die je deels zelf kunt vormgeven en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je krijgt daarnaast een jaarcontract van minimaal 16 - 32 uur per week op de Die of 12 - 16 uur per week op Hof van Sloten met uitzicht op een vast dienstverband. De inschaling is op basis van je zorgdiploma;

  • Salaris conform CAO VVT FWG 45 min. €2492,- en max. €3362,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur;
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 min. €2.632,- en max. €3.819,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur.

Enthousiast?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met  Ilona Bos via: 06 28356462 of ibos@cordaan.nl Heb je interesse? Graag ontvangen we dan zo snel mogelijk je sollicitatie met motivatie en CV. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature