Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Cordaan biedt de mogelijkheid om als Verzorgende IG in de zorg te werken. Wil je overstappen naar de zorg en ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wij maken jouw carrière switch naar de zorg mogelijk!

Hoe werkt het?
Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Als zij-instromer combineer je leren en werken op een vaste locatie. Dit noemen we een Leerhuis, een nieuwe en andere manier van opleiden. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een nieuwe manier van leren. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Leren en tegelijk doen blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Ook cliënten en collega's reageren positief op deze vorm van leren. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een videogesprek, een taal-en rekenen toets en sollicitatiegesprek op locatie. Het traject start in november 2021.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever te zijn. Daarnaast bieden wij je;
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 40 van minimaal €15,93;
  • Je opleiding tot Verzorgende IG wordt volledig betaald;
  • Een tijdelijk parttime contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Uitstekende pensioenregeling; een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
  • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren!

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van de verzorgende en verpleegtechnische taken en hebt affiniteit met kwetsbare Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar voor 32 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
  • In het bezit van minimaal een diploma op mbo-3 niveau en werkervaring op het niveau van je opleiding;
  • Woonachtig in een straal 25 km;
  • Ook wanneer je geen ervaring hebt in de zorg maar bijvoorbeeld als receptioniste, gastvrouw, verkoopmedewerker, horeca etc. ben je van harte welkom!

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark
in Nieuw-Vennep is een woon-en zorgcentrum van Cordaan in de Haarlemmermeer. De Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.

Enthousiast?
 We hebben een beperkt aantal plaatsen dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Graag ontvangen wij alvast je cv en motivatiebrief. Wij houden je op de hoogte wanneer er weer een nieuw traject van start gaat. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je mailen naar cvanheusden@cordaan.nl. Sollicitaties via de mail mogen wij niet in behandeling nemen, het is alleen mogelijk om te solliciteren via onze website.

Sollicitatieprocedure 
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk HIER voor meer informatie omtrent het coronavirus. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature