Omschrijving

Ga je starten of ben jij al bezig met de BBL-opleiding verzorgende IG (mbo niveau 3) en zoek je een werkgever? Onze locatie De Marke - de Meenthoek in Huizen heeft nog enkele BBL-plekken Verzorgende IG beschikbaar per februari 2024.

Wat krijg jij van ons?

 • Een tijdelijke aanstelling en uren die voor jou van toepassing zijn, met uitzicht op een vast dienstverband na diplomering;
 • Je ontvangt een leerlingensalaris volgens de CAO VVT.  Onder de 21 is het afhankelijk van je leeftijd, zie CAO VVT en vanaf 21 jaar ontvang je een bruto uurloon van €15,73 per uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Bij deze locatie kun je gratis parkeren en is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Waar ga je werken?
Cordaan is een erkend leerbedrijf. Op de werkvloer word je begeleid door een werkbegeleider. Dat is een ervaren collega uit het vakgebied. Daarnaast krijg je begeleiding van een praktijkadviseur. Deze praktijkadviseur leert je de theorie naar de praktijk te vertalen. Ook bewaakt de praktijkadviseur de randvoorwaarden en het leerklimaat waarin je opgeleid wordt. De school waar jij kiest de opleiding te volgen verzorgt de theoretische kant van de opleiding.

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. 

Vereisten


Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen en ben je bereid tijdens je opleiding met verschillende doelgroepen ervaring op te doen. Je hebt je ingeschreven bij een opleidingsinstituut voor de opleiding verzorgende IG (of combi maatschappelijke zorg) en zoekt per februari 2024 een werkgever. Daarnaast:

 • heb je een ondernemende en leergierige instelling en kun je goed zelfstandig werken;
 • ben je praktisch en flexibel;
 • ben je in staat om samen te werken met cliënten, zijn of haar verwanten en je collega’s;
 • kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg- en hulpverlening, vanuit je persoonlijke ontwikkeling en vanuit het perspectief van de opleiding;
 • Tot slot ben je goed in staat te reflecteren op je eigen handelen.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Let op
Je kunt je via deze vacature alleen aanmelden als leerling van de opleiding Verzorgende IG/maatschappelijke zorg. Alle overige opleidingen worden niet in behandeling genomen.

Meld je aan!
Laat je motivatiebrief en cv achter via het sollicitatieformulier. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. De sluitingsdatum voor deze vacature is 8 januari 2024.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature