Omschrijving

Wil je graag starten met de opleiding verzorgende IG (mbo niveau 3) of verpleegkundige (mbo niveau 4) en zoek je een werkgever? Cordaan biedt in de ouderenzorg (beperkt) BBL-plekken aan per september 2022.

Wat krijg jij van ons?

 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding en uren die voor jou van toepassing zijn, met uitzicht op een vast dienstverband na diplomering;
 • Je ontvangt een leerlingensalaris volgens de CAO VVT;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.


Waar ga je werken?
Cordaan is een erkend leerbedrijf. Op de werkvloer word je begeleid door een werkbegeleider. Dat is een ervaren collega uit het vakgebied. Daarnaast krijg je begeleiding van een praktijkadviseur. Deze praktijkadviseur leert je de theorie naar de praktijk te vertalen. Ook bewaakt de praktijkadviseur de randvoorwaarden en het leerklimaat waarin je opgeleid wordt. De school waar jij kiest de opleiding te volgen verzorgt de theoretische kant van de opleiding.

Cordaan biedt verschillende mogelijkheden op verschillende locaties in alle stadsdelen van Amsterdam en omgeving! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen. Als BBL-leerling bij Cordaan ga je werken en leren op een groot- of kleinschalige woonlocatie binnen de verpleeghuiszorg op diverse afdelingen zoals: somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdelingen.

Vereisten

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen en ben je bereid tijdens je opleiding met verschillende doelgroepen ervaring op te doen. Je hebt je ingeschreven bij een opleidingsinstituut voor de opleiding verzorgende IG (of combi maatschappelijke zorg) of verpleegkundige en zoekt per september 2022 een werkgever. Daarnaast:

 • heb je een ondernemende en leergierige instelling en kun je goed zelfstandig werken;
 • ben je praktisch en flexibel;
 • ben je in staat om samen te werken met cliënten, zijn of haar verwanten en je collega’s;
 • kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg- en hulpverlening, vanuit je persoonlijke ontwikkeling en vanuit het perspectief van de opleiding;
 • Tot slot ben je goed in staat te reflecteren op je eigen handelen.

Let op
Je kunt je via deze vacature alleen aanmelden als leerling van de opleiding verzorgende IG/maatschappelijke zorg en verpleegkundige. Alle overige opleidingen worden niet in behandeling genomen.


Meld je aan!

Laat je motivatiebrief en cv achter via het sollicitatieformulier. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Onze recruiters nemen ná 27 juni telefonisch contact met je op voor een intake. Indien beide kanten positief zijn nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op de locatie.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature