Omschrijving

Ben je inschreven voor de opleiding helpende (mbo niv 2),  verzorgende IG (mbo niv 3) of verpleegkundige (mbo niv 4) en zoek je een werkgever? Onze locatie In het Zomerpark in Nieuw-Vennep, biedt een (beperkt) aantal BBL-plekken aan. 

Wat krijg jij van ons?

 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding en uren die voor jou van toepassing zijn, met uitzicht op een vast dienstverband na diplomering;
 • Je ontvangt een leerlingensalaris volgens de CAO VVT;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Waar ga je werken?

Cordaan is een erkend leerbedrijf. Op de werkvloer word je begeleid door een werkbegeleider. Dat is een ervaren collega uit het vakgebied. Daarnaast krijg je begeleiding van een praktijkadviseur. Deze praktijkadviseur leert je de theorie naar de praktijk te vertalen. Ook bewaakt de praktijkadviseur de randvoorwaarden en het leerklimaat waarin je opgeleid wordt. De school waar jij kiest de opleiding te volgen verzorgt de theoretische kant van de opleiding.

Als leerling verzorgende IG of verpleegkundige bij onze locatie In het Zomerpark (https://www.cordaan.nl/locatie/het-zomerpark) ga je werken en leren op een grote woonlocatie binnen de verpleeghuiszorg op diverse afdelingen, namelijk de somatische en psychogeriatrische afdeling. 

Vereisten

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen en ben je bereid om tijdens je opleiding met verschillende doelgroepen ervaring op te doen. Je hebt je ingeschreven bij een opleidingsinstituut voor de opleiding helpende, verzorgende IG (of combi maatschappelijke zorg) of verpleegkundige en zoekt een werkgever. Daarnaast:

 • heb je een ondernemende en leergierige instelling en kun je goed zelfstandig werken;
 • ben je praktisch en flexibel;
 • ben je in staat om samen te werken met cliënten, zijn of haar verwanten en je collega’s;
 • kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg- en hulpverlening, vanuit je persoonlijke ontwikkeling en vanuit het perspectief van de opleiding;
 • Ben je woonachtig binnen een straal van 30 KM van de locatie;
 • Tot slot ben je goed in staat te reflecteren op je eigen handelen.

Let op
Je kunt je via deze vacature alleen aanmelden als leerling van de opleiding helpende, verzorgende IG/maatschappelijke zorg en verpleegkundige. Alle overige opleidingen worden niet in behandeling genomen.


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl. of via 06-28171503.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature