Leerwerktraject - Verzorgende IG - Ouderenzorg

Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Cordaan biedt  de mogelijkheid om als Verzorgende IG in de zorg te werken. Wil je overstappen naar de zorg en ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wij maken jouw carrièreswitch naar de zorg mogelijk.

Hoe werkt het?
Cordaan biedt zij-instromers een unieke kans. Bij ons kun je aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 18 maanden je diploma als verzorgende IG. Als zij-instromer combineer je leren en werken op een vaste locatie. Dit noemen we een Leerhuis, een nieuwe en andere manier van opleiden. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die toe zijn aan een nieuwe manier van leren. Je leert op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op wat er op de locatie speelt en de docent is betrokken bij de zorg. Je krijgt één dag in de week les en de andere dagen werk je op locatie. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden. Heb je een andere opleiding in de richting zorg of welzijn afgerond, dan kom je misschien in aanmerking voor extra vrijstellingen zodat je het traject in 12 maanden kunt doen.

Voorafgaand aan de opleiding vindt een selectieprocedure plaats, met een gezamenlijke informatiebijeenkomst, een meeloopdag en een individueel sollicitatiegesprek. Het zij-instroom traject start in juni en de informatiebijeenkomsten zijn verschoven naar midden april.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast;

 • Je opleiding tot Verzorgende IG wordt volledig betaald
 • Je ontvangt direct al een salaris conform CAO VVT van minimaal €14,95 in FWG 40;
 • Een tijdelijk parttime contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten.

 • Je hebt een vooropleiding op minimaal MBO 3-niveau en werkervaring;
 • Je bent flexibel en 32 uur per week beschikbaar en bereid om ´s avonds en in de weekenden te werken;
 • Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

Waar ga je werken en leren?
De Die is een verpleeghuis waar er gewerkt wordt met verschillende aandachtsgebieden. In De Die wonen ouderen met lichamelijke klachten, met dementie of psychiatrische aandoeningen. Daarnaast is er ook een revalidatieafdeling (GRZ) en een unit voor palliatieve zorg. De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. De Die is in Amsterdam Noord, op loopafstand van metrostation Noord en het winkelcentrum Boven ´t IJ. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. De Die goed bereikbaar met het OV.

  Enthousiast?
  We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Je kunt tot 1 mei 2020 solliciteren, graag ontvangen wij je cv en motivatie.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature