Locatiemanager

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als locatiemanager van Beth Shalom sta je aan het roer van een bijzonder onderdeel van Cordaan met een sterk eigen profiel. Je hebt de regie over behandeling, zorg, welzijn en de facilitaire organisatie op locatie. Je geeft leiding aan twee teammanagers en je bent verantwoordelijk voor een goede zorgkwaliteit en een goede bedrijfsvoering. Je bent het gezicht van Beth Shalom en je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere locaties, zorg domeinen en diensten van Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt HBO+/academisch werk- en denkniveau en een afgeronde managementopleiding. Je wilt fulltime werken. Je bent een ervaren, stevige en ambitieuze leidinggevende, met een eigen visie op zorg- en personeelsmanagement. Je bent verbindend, zichtbaar en je bent een goede coach. Je hebt verstand van bedrijfsvoering in de zorg, met thema’s als juiste personeelsinzet en ontwikkelingsvraagstukken. Je kent en respecteert de Joodse cultuur en ethische waarden. Je hebt lef en daadkracht, maar werkt zorgvuldig en in goede afstemming met de teammanagers en directeur.


Waar ga je werken?

Beth Shalom is een veelzijdig en karakteristiek zorgcentrum met een Joodse identiteit in Amsterdam Buitenveldert. Onze bewoners krijgen professionele zorg en warme persoonlijke aandacht. We zijn zorgzaam voor elkaar en de wensen van onze cliënten staan centraal. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract op basis van 32-36 uur
  • Salaris conform CAO VVT schaal FWG 65
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan


Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: Hannie van Schutterhoef, Directeur Domein Wonen met Zorg – Dementie op T: 061 007 2899.