Omschrijving

Voor ons woon-, zorg,- en dienstencentrum Berkenstede in Diemen zoeken wij per 1 november a.s. een ervaren locatiemanager. Je creëert als locatiemanager een open en stabiele werkomgeving waarin aandacht is voor succes en welzijn. Je kent de capaciteiten van je teamleden en kunt medewerkers van Berkenstede stimuleren en helpen bij het realiseren van hun potentie. Je hebt een heldere visie op werken in de zorg en kunt de kwaliteit van zorg naar een hoger plan tillen. Werken bij Cordaan betekent werken aan de best mogelijke kwalitatieve zorg.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 65 min. €3.818,- en max. €5.752,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Een iPhone en Chromebook van de zaak.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, waar verschillende soorten zorg worden verleend, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. Er verblijven circa 180 cliënten met een diversiteit aan zorg en hulpvragen. Berkenstede is één van de vier grote Cordaan locaties met een Leerhuis. Op deze locatie wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. In samenwerking met reguliere en commerciële opleiders worden zij-instromers opgeleid.

De afdeling de Bomentoren is de grootste toren en bestaat uit 8 etages waar 85 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21, verzorgingshuis bewoners (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De voormalige verzorgingshuiszorg ontwikkelt zich steeds meer naar verpleeghuiszorg.

Faunatoren 1 t/m 3 bieden zorg aan een psychogeriatrische doelgroep, er wonen 12 cliënten op een etage. De cliënten hebben een eigen kamer en delen samen met een ander cliënt het sanitair. Op iedere etage zijn twee gezamenlijke huiskamers.

Fauna 4/5 bestaat uit twee etages, een PG afdeling (besloten woonafdeling) en een ELV cognitieve afdeling. De ELV cognitief biedt kortdurende opnames voor cliënten met een cognitief probleem. Hier wordt ingezet op de eigen regie van de cliënt en terugkeer naar huis.

De Bloementoren bestaat uit 3 etages, twee daarvan zijn een somatische afdeling. De andere verdieping betreft ELV somatiek.

Kortom, een boeiende en uitdagende locatie!

Vereisten

Wie ben je?

 • Het is een vereiste dat je een hbo opleiding op het gebied van management/bedrijfsvoering hebt gedaan;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring in soortgelijke managementfuncties;
 • Als leidinggevende draag je jouw expertise over en bevorder je de samenwerking en het teamwork. Je begeleidt de teammanagers en bent in staat hen op een coachende manier aan te sturen en stimuleert de ontwikkeling naar krachtige teams;
 • Je bent een locatiemanager met de blik naar buiten en vertrouwenwekkend naar binnen, gericht op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen;
 • Als locatiemanager weet je een vertrouwensbasis op te bouwen, je creëert een open en stimulerende cultuur. Je bent zichtbaar en kunt verbindingen leggen tussen mensen met verschillende werkstijlen vanuit een multidisciplinaire achtergrond;
 • Je weet je stevig te positioneren in het krachtenveld tussen de wensen van de cliënten, de wensen van organisatie, team en medewerkers en de vragen die voortkomen uit de complexiteit van de doelgroep;
 • Je bent een sterke netwerker en neemt initiatief voor een constructieve en goede samenwerking met externe partijen.

Wat ga je doen?
Als locatiemanager ben je integraal verantwoordelijk voor ‘jouw’ locatie. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft leiding aan de teammanagers (3 fte) en teamleider (1 fte) en de overige medewerkers die direct onder de locatiemanager ressorteren. Jij zorgt ervoor dat het team gemotiveerd, veilig, gezond en prettig kan werken en zorgt voor een werkomgeving waarin zij tot bloei kunnen komen. Je hebt een actieve rol bij het concretiseren en implementeren van verbetering en innovatie van zorgprocessen. Daarnaast draag je bij aan het realiseren van een ontwikkelingsopgave in de locatie én in het Zorgdomein. Je geeft leiding aan of participeert in Cordaan brede projecten. De locatiemanager is verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg die aansluit op de behoeften van de individuele cliënten, een adequate bedrijfsvoering, veiligheid van het gebouw, operationele aansturing van het facilitair bedrijf en een goede inzet van het behandelteam. Jij vormt het eerste aanspreekpunt voor diverse belanghebbenden, bijvoorbeeld cliënten en hun familieleden en de cliëntenraad. Je legt verantwoording af aan de directie van het Zorgdomein. Je bent echt de ambassadeur van Berkenstede, je promoot het huis actief in de directe omgeving en ziet toe op een goede samenwerking met belanghebbenden in de gemeente Diemen.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Roos Schellens (Directeur Zorgdomein) via rschellens@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Esther Elfering (recruiter) via 06-11714526.

Solliciteren kan tot en met 29 september a.s.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag, het afnemen van een referentie en een assessment zijn onderdelen van de sollicitatieprocedure.
De eerste gesprekken met de selectiecommissie, bestaande uit de Directie van het Zorgdomein en HR-adviseur, vinden plaatst in week 40 bij Cordaan in Amsterdam (Havengebouw).

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature