Locatiemanager ouderenzorg

Omschrijving

Voor woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zoeken wij per 1 januari 2021 een ervaren locatiemanager met een zorgachtergrond én een hbo-management diploma. Ben jij die betrokken, energieke manager die jouw team tot bloei laat komen én kennis heeft van bedrijfsvoering? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?
Je bent als locatiemanager integraal verantwoordelijk voor ‘jouw locatie’. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft leiding aan de meewerkend teamleiders (4 fte) en de overige medewerkers die direct onder de locatiemanager ressorteren. Jij zorgt ervoor dat het team gemotiveerd, veilig, gezond en prettig kunnen werken en zorgt voor een werkomgeving waarin zij tot bloei kunnen komen. Je hebt een actieve rol bij het concretiseren en implementeren van verbetering en innovatie van zorgprocessen. Daarnaast draag je bij aan het realiseren van een ontwikkelingsopgave in de locatie én de omgeving. Je geeft leiding aan of participeert in Cordaan brede projecten zoals samenwerkingsprojecten met derden. De locatiemanager is verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg dat aansluit op de behoeften van de individuele cliënten, een adequate bedrijfsvoering, veiligheid van het gebouw, operationele aansturing van het facilitair bedrijf en een goede inzet van het behandelteam. Voor alle belanghebbende vorm jij ook het eerste aanspreekpunt, zoals voor de bewoners en hun familieleden, de cliëntenraad, het MT als ook de regiodirecteur. Je bent echt de ambassadeur van jouw locatie, je promoot het huis actief in de directe omgeving en ziet toe op een goede samenwerking met belanghebbende in de gemeente.

  Waar ga je werken?
  Woon-en zorgcentrum In Het Zomerpark gelegen in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan. Bij ons wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. En ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. De GRZ afdeling valt niet onder de hiërarchie van de locatiemanager, wel vindt er functionele afstemming plaats.

  Vereisten

  Wie ben jij?

  • Het is een vereiste dat je een hbo opleiding op het gebied van management/bedrijfsvoering en daarnaast een zorg gerelateerde opleiding hebt gevolgd (verzorgende/verpleegkundige, para - medisch).
  • Je hebt ruime kennis en expertise van het vakgebied management in de ouderenzorg en ervaring in soortgelijke functies.
  • Je bent een sterke netwerker en hebt generieke kennis van de sociale kaart binnen het betreffende gebied. Je toont initiatief en zorgt voor een zelfstandige en goede samenwerking met externe partijen.
  • Je bent een locatiemanager met de blik naar buiten en vertrouwenwekkend naar binnen, gericht op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen.
  • Als locatiemanager weet je een vertrouwensbasis op te bouwen, de deur staat altijd bij je open waardoor een open cultuur bevorderd wordt. Je bent goed zichtbaar en kan verbindingen leggen met verschillende disciplines.
  • Als leidinggevende draag je jouw expertise over en bevorder je de samenwerking en het teamwork. Je begeleidt de meewerkend teamleiders en bent in staat om hen op een coachende manier aan te sturen en stimuleert krachtige teams.
  • Je bent een sterke netwerker en je kunt verbindingen leggen tussen mensen met verschillende werkstijlen vanuit een multidisciplinaire achtergrond.
  • Je weet je stevig te positioneren in het krachtenveld tussen de wensen van de organisatie, de wensen van het team en de vragen die voortkomen uit de complexiteit van de doelgroep.

  Wat krijg je van ons?
  Werken bij Cordaan betekent werken aan de best mogelijke kwalitatieve zorg. We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • Salaris conform cao in FWG 65, min. €3.707,- en max. €5.584,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een iPhone en Chromebook van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

  Enthousiast?
  Ben jij ook zo enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet ben jij straks de nieuwe locatiemanager van In Het Zomerpark. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen Sabrine van Amstel (HR-adviseur) via 06-13112646. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

  Solliciteren kan tot en met 2 december 2020. 

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature