Locatiemanager Zorg - d'Oude Raai / Riekerhof

Omschrijving

Ben jij een ervaren locatiemanager met een zorgachtergrond en een hbo management diploma? Ben jij betrokken, energiek, laat jij jouw locatie tot bloei laat komen én heb je kennis van (psychogeriatrische) zorg en bedrijfsvoering? 

Onder de V&V van Cordaan regio Zuid vallen een viertal verpleeghuizen in Zuid: de Buitenhof, Beth Shalom, Huize Buitenveldert en d’Oude Raai/ De Riekerhof. Wij zoeken per direct een locatiemanager voor d'Oude Raai/ De Riekerhof voor 32 - 36 uur per week.


Wat ga je doen?

In d'Oude/Raai/ De Riekerhof wonen ouderen met zowel psychogeriatrische als somatische problematiek. Je bent als locatiemanager integraal verantwoordelijk voor ‘jouw’ locatie. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Ons woon-zorgcentrum d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en omgetoverd tot een mooi, modern gebouw. Daarom zijn de bewoners en de medewerkers tijdelijk verhuisd naar De Riekerhof in Amsterdam West.
In deze functie van locatiemanager zal je een grote, actieve rol gaan spelen in de voorbereiding, organisatie en begeleiding van de terug verhuizing van de bewoners en medewerkers naar het nieuwe d'Oude Raai. Dit zal in het voorjaar van 2021 gaan plaatsvinden.

Naast de verhuizing, zal er in deze locatie ook een transitie gaan plaatsvinden naar verpleeghuiszorg. De zorgvraag van de bewoners, doelgroep psychogeriatrie en somatiek, zal hiermee zwaarder worden. Van jou wordt verwacht dat je deze veranderingen en innovatie van zorgprocessen goed kan organiseren en implementeren.

Je geeft leiding aan de teammanagers en de overige medewerkers die direct onder de locatiemanager ressorteren. Je bent een open, betrokken en energieke manager die een coachende en leidinggevende rol kan pakken. Je stuurt op een fijn, evenwichtig werkklimaat en een adequate bedrijfsvoering, waarbij kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn. Jij zorgt ervoor dat het team gemotiveerd, veilig, gezond en prettig kan werken en voor een werkomgeving waarin zij hun verantwoordelijkheid kunnen nemen en tot bloei kunnen komen.

Voor alle belanghebbenden vorm jij het eerste aanspreekpunt, zoals voor de bewoners en hun familieleden, de cliëntenraad, het MT en de domeindirecteur. Je bent de ambassadeur van jouw locatie, je promoot het actief in de directe omgeving en ziet toe op een goede samenwerking met belanghebbenden. Verder participeer je in Cordaan brede projecten zoals samenwerkingsprojecten met derden.


Wat krijg je van ons?
Werken bij Cordaan betekent werken aan de best mogelijke kwalitatieve zorg. We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en die hun medewerkers tot bloei wil laten komen. Daarnaast bieden wij:

 • Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving en vanaf 2021 in een nieuw, modern gebouw;
 • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 60- 65 afhankelijk van ervaring
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Een iPhone en Chromebook van de zaak.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo opleiding op het gebied van management/ bedrijfsvoering en daarnaast een zorg gerelateerde opleiding afgerond (verpleegkundige, para-medisch);
 • Je hebt ruime kennis en expertise van het vakgebied management in de ouderenzorg en je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt affiniteit met pg zorg;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken, een sterke netwerker en je hebt een coachende, stimulerende leiderschapsstijl;
 • Je beheerst de volgende competenties: organiseren, leidinggeven, analyseren en samenwerken. 

Wij vinden het belangrijk dat je een kei bent in netwerken en het onderhouden van contacten met o.a. wijkcentra en welzijn in de buurt.
Als locatiemanager ben jij pas tevreden als jouw medewerkers zichzelf en elkaar stimuleren om tot bloei te komen, zodat jouw locatie tot de best mogelijke zorg in staat is. Je wordt gewaardeerd als leidinggevende door je professionele aanpak, maar ook je positieve energie.


Waar ga je werken?
- De Riekerhof is een woon- en zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West: Johan Jongkindstraat. Dit wordt je tijdelijke locatie tot de winter/ voorjaar van 2021.
- Woon-zorgcentrum d'Oude Raai staat in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. d'Oude Raai is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat naast het Okurahotel. Het ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark.


Enthousiast?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Neem bij vragen over de functie contact op met Sabrine van Amstel (HR adviseur) via svanamstel@cordaan.nl
 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature