Logopedist

Categorieën: Niet gecategoriseerd

Omschrijving

Praten, horen, begrijpen en begrepen worden, eten en drinken: Voor kinderen met een verstandelijke beperking zijn deze dingen soms erg lastig. Als logopedist kun je daar wat aan doen. Als Logopedist leer je hen om contact te leggen met de mensen om hen heen en om op een veilige en prettige manier te proeven en te slikken. Cordaan Jeugd zoekt per direct een logopedist voor 24 tot 36 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Wat krijg je van ons?

 • Een aanstelling van 24 tot 36 uur voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 55 (€2853,- tot €4211,- o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je komt als logopedist te werken bij onze kinderdienstencentra en zorgonderwijsgroepen binnen Amsterdam. Hier wordt begeleiding en behandeling geboden aan kinderen van 2 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis. De meesten spreken niet of nauwelijks of communiceren op een andere manier. Het stimuleren van de communicatie ontwikkeling en het begeleiden van veilig leren eten en drinken zijn de belangrijke onderdelen van dit werk. 

De behandelingen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Het coachen van begeleiders is een belangrijk onderdeel van de logopedische zorg (indirecte behandeling). Je werkt samen met begeleiders, verwanten, arts, paramedici (logopedist en ergotherapeut) en gedragsdeskundige.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici;
 • Je hebt ervaring en of affiniteit met het werken deze doelgroep;
 • Bij voorkeur ben je bekend met NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren) en TC en OC (Totale Communicatie en Ondersteunende Communicatie) en heb je ervaring met cliënten met dysfagie en eet- en drinkproblemen;
 • Je bent zelf reflectief, enthousiast, zelfstandig, in staat om creatieve oplossingen te bedenken en ook een teamspeler.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Smit, Manager Behandelzaken Cordaan Jeugd via T. 06 - 22 71 06 59.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature