Logopedist Jeugd

Omschrijving

Praten, horen, begrijpen en begrepen worden, eten en drinken zijn soms lastig voor kinderen met een verstandelijke beperking. Als logopedist kun je daar wat aan doen. Je leert hen om contact te leggen met de mensen om hen heen en om op een veilige en prettige manier te proeven en te slikken. Cordaan Jeugd zoekt een logopedist voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?
 

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij onze kinderdienstencentra en zorgonderwijsgroepen. Deze zijn verspreid door de stad. Hier wordt begeleiding en behandeling geboden aan kinderen (2-18 jaar) met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis. De meesten spreken niet of nauwelijks. De behandelingen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Het coachen van begeleiders is een belangrijk onderdeel van de logopedische zorg (indirecte behandeling). Je werkt samen met begeleiders, verwanten, arts, paramedici (logopedist en ergotherapeut) en gedragsdeskundige.

Vereisten

 

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt ervaring met het werken deze doelgroep. Bij voorkeur ben je bekend met gebarentaal en de TOC aanpak (Totale en Ondersteunende Communicatie) en heb je ervaring met de omgang met dysfagie en eet- en drinkproblemen.
 

Ons aanbod:

Wij bieden je een aanstelling van 24 uur voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 55 (€2807,- tot €3948,- bij een fulltime dienstverband). Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Smit, Manager Behandelzaken Cordaan Jeugd via T. 06-22710659.    

De startdatum van deze functie is bij voorkeur 1 februari 2019.

 

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld